MEDIA

GNTM: Όσα έγιναν στα backstage μετά την αποχώρηση της Ξένιας

GNTM: Όσα έγιναν στα backstage μετά την αποχώρηση της Ξένιας

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις των παικτών μετά την ανακοίνωση της νέας αποχώρησης από το ριάλιτι

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό το GNTM έχει ξεκινήσει με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να λάβουν μια θέση ανάμεσα στους φιναλίστ.

Στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, η Ξένια ήταν κι εκείνη που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της. Για άλλη μια φορά, η Μαριαγάπη κινδύνευσε με αποχώρηση, καθώς δεν έφερε στο πλατό το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακούγοντας αρνητικά σχόλια από τους κριτές.

Η κάμερα του Star και η πρωινή εκπομπή, "Στη Φωλιά των Κου Κου" βρέθηκαν στα backstage του GNTM. Οι διαγωνιζόμενοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την αποχώρηση της Ξένιας.

«Γενικά δεν στεναχωρέθηκα γιατί γενικά είμαι στο mood που δεν στεναχωριέμαι. Πλέον τελειώνουμε κι εγώ αυτό που θέλω είναι απλά να φεύγουν», δήλωσε ο Ανδρέας.

«Είμαι όντως η κατσαρίδα του GNTM. Καθόλου καλό συναίσθημα να βρίσκεται bottom ειδικά τον τελευταίο καιρό. Άλλοι ανεβαίνουν πολύ και εγώ μένω λίγο στάσιμη και δεν μου αρέσει αυτό», παραδέχτηκε η Μαριαγάπη, η οποία για άλλη μια φορά κινδύνευσε να αποχωρήσει. Κάτι το οποίο την στεναχώρησε ιδιαίτερα.

Λίγες μόνος ημέρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του GNTM, ενώ σύντομα θα γνωρίζουμε τους φιναλίστ οι οποίοι θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλες Δυνάμεις: Απίστευτα «χουνέρια» στους Τούρκους –Το υποβρύχιο, τα «φαντάσματα» και η «καμπάνα»