MEDIA

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνω διάσημη»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνω διάσημη»

Για τα πρώτα της βήματα, την ξαφνική διασημότητα, τις δύσκολες στιγμές των πρώτων χρόνων της αλλά και τη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης μίλησε με τη Λένα Αρώνη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μετά τους «Ψιθύρους Καρδιάς» της ζητούσαν συχνά να κάνει την τσιγγάνα.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι οι «Ψίθυροι καρδιάς» θα έκαναν αυτήν την τόσο μεγάλη επιτυχία, κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Ακόμη και να μου το έλεγαν, δεν ξέρεις τι πάει να πει επιτυχία, αν δε την βιώσεις όταν είσαι στην αρχή αλλά μετά εγώ ήθελα να βάλω μια τελεία. Όχι, ότι δεν εκτιμώ αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου, την εκτιμώ και τη σέβομαι απόλυτα κι όσο περνούν τα χρόνια τη σέβομαι ακόμη περισσότερο αλλά έπρεπε να μπει στη θέση της για να μπορέσω να κάνω μετά κι άλλου είδους διαδικασίες μέσα από αυτή τη δουλειά. Και βέβαια, οφείλω να πω ότι βοηθάνε κιόλας οι αποτυχίες. Η επιτυχία είναι ένα χαρτί αλλά η αποτυχία βοηθάει πολύ περισσότερο κάποιες στιγμές, χρειάζεται πάντως», είπε και συνέχισε:

«Εγώ ποτέ δεν είχα ως στόχο τη διασημότητα, καθόλου, αντίθετα μπορώ να πω. Ήμουν ένας άνθρωπος που μου άρεσε λίγο η σκιά, σε πολλούς ανθρώπους αυτής της δουλειάς, τους αρέσει να περνάνε απαρατήρητοι και για αυτό και μάλλον επιλέγουν αυτή τη δουλειά γιατί σε βγάζει προς τα έξω με κάποιον άλλον χαρακτήρα. Δηλαδή βγαίνεις στο φως στα «παπούτσια» κάποιου άλλου ανθρώπου και όχι στα δικά σου. Άρα δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνω διάσημη και όταν έγινε δεν ήταν καθόλου ευχάριστο», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί