MEDIA

Στέλιος Ρόκκος: Οι προτάσεις για ριάλιτι και η άρνησή του!

Στέλιος Ρόκκος: Οι προτάσεις για ριάλιτι και η άρνησή του!

Ο Στέλιος Ρόκκος αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι ή talent show ως κριτής και ανέφερε τον λόγο που δεν το έχει τολμήσει ακόμη.

Αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος είπε στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή, Happy Day: «Πριν το lockdown ήμασταν Θεσσαλονίκη και κάναμε πρόβες να εμφανιστούμε με την Πάολα και είχαμε παίξει λίγο μέχρι να μας πουν ¨Ξαναπηγαίνετε σπίτι σας και κλείστε τις πόρτες”»!

O τραγουδιστής ανέφερε: «αν θα ήθελε να εμφανιστεί ως κριτής σε κάποιο talent show», απάντησε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να αφήσω το νησί μου και την καθημερινότητά μου, που έχω συνηθίσει τα τελευταία δέκα χρόνια. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό που κάνω μου αρκεί και μου φθάνει. Ελπίζω να ανοίξουν οι πόρτες και τα πράγματα, γιατί ζορίζουν πολύ. Δεν ξέρω πώς θα πάνε τα πράγματα. Μπορεί να το κάνω».

Όσο για τη σύζυγό του Λελέ και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί παιδιού, είπε χαρακτηριστικά: «Η Λελέ έχει 34 ζώα, δεν έχει βλέψεις για παιδιά».

Και κατέληξε λέγοντας: «Μου έχουν λείψει οι συνήθειές μας, το κοντά και οι αγκαλιές μας. Αυτό μου έχει λείψει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στα Βριλήσσια: Εν ψυχρώ εκτέλεση μέρα - μεσημέρι στη μέση του δρόμου