VIDEO

MEDIA

Καρύδη: Η απίστευτη ατάκα όταν ρωτήθηκε για την τηλεθέαση της εκπομπής της

Καρύδη: Η απίστευτη ατάκα όταν ρωτήθηκε για την τηλεθέαση της εκπομπής της

Σμαράγδα Καρύδη: Όσα αποκάλυψε για τη φετινή της πορεία στο Mega.

Βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του Mega, μέσα από το νέο τηλεπαιχνίδι, "Ένα εκατομμύριο Yen". Η Σμαράγδα Καρύδη, φανερά προβληματισμένη με τις εξελίξεις του κορονοϊού, μίλησε στην κάμερα του Star και στην εκπομπή, "Στη Φωλιά των Κου Κου".

«Φέτος κοιτάω πιο πολύ τα κρούσματα, παρά τα νούμερα τηλεθέασης. Δηλαδή είμαι αγχωμένη για τα κρούσματα, αλλά όχι για τα νούμερα. Τα κοιτάω φυσικά γιατί είναι η δουλειά μου και θέλω η δουλειά μου να πηγαίνει καλά», ανέφερε για τα ποσοστά τηλεθέασης.

Σχετικά με τη ζωή της εκτός τηλεόρασης, η Σμαράγδα Καρύδη ανέφερε: «Όταν σβήνουν τα φώτα, είμαι αυτό που βλέπεις, απλά είμαι άβαφη και αχτένιστη. Κοίτα, όταν είμαι στον αέρα της εκπομπής πρέπει να είμαι συνεχώς ευχάριστη και να βρίσκω το γέλιο μου. Στο σπίτι θα είμαι και με μούτρα, όπως καταλαβαίνεις. Δεν είμαι συνέχεια έτσι όπως με βλέπετε τώρα».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για το Celebrity Game Night το οποίο ενδέχεται να επιστρέψει στις οθόνες μας, με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή.

«Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ωραία, μακάρι να επιστρέψει το παιχνίδι. Είναι καταπληκτικό το concept, το έκανα τρία χρόνια», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο...