VIDEO

MEDIA

GNTM: Ο Παναγιώτης Πέτσας προβλέπει τον μεγάλο νικητή

GNTM: Ο Παναγιώτης Πέτσας προβλέπει τον μεγάλο νικητή

GNTM: Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για το φινάλε του παιχνιδιού.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, η κάμερα του Star βρέθηκε στις προετοιμασίες του ριάλιτι για την βραδιά που θα αναδείξει το επόμενο Top Model της χώρας.

Η πρωινή εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" είχε όλες τις λεπτομέρειες για τα δύο τελευταία επεισόδια του ριάλιτι, τα οποία και θα συζητηθούν.

Το βράδυ της Δευτέρας θα παρακολουθήσουμε το επεισόδιο του Ημιτελικού, από το οποίο ένας ή μία θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM, αφήνοντας πίσω τους τέσσερις φιναλίστ.

Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης 15/12 θα παρακολουθήσουμε σε Live μετάδοση την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Η κάμερα του Star συνάντησε τον Παναγιώτη Πέτσα, πρώην παίκτη του GNTM3. Το νεαρό μοντέλο απάντησε στις ερωτήσεις του Κρατερού και της Κατερίνας αποκαλύπτοντας το πρόσωπο που θα ήθελε να δει στη θέση του νικητή.

«Εγώ πιστεύω και θέλω να βγει ο Ανδρέας νικητής γιατί πιστεύω ότι το έχει. Η αλήθεια είναι αυτή. Τον υποστήριζα από την αρχή πιστεύοντας ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό και είναι πάρα πολύ κοντά. Θέλω να τον δω», αποκάλυψε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Έπεσαν κάτω από το «φράγμα» των 200 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη