Photos & Video

MEDIA

GNTM τελικός: Οι δηλώσεις των τεσσάρων φιναλίστ λίγο πριν τον τελικό!

GNTM τελικός: Οι δηλώσεις των τεσσάρων φιναλίστ λίγο πριν τον τελικό!

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, το φαβορί του GNTM Έντουαρτ Στεργίου αποχώρησε από το reality μόδας, χθες (14/12).

Ο πρώην παίκτης δεν κατάφερε να πάει στο πλατό την καλύτερη λήψη από το σετ και επειδή στον ημιτελικό η λεπτομέρεια ήταν αυτή που έκανε την διαφορά, ο Έντουαρτ είδε την πόρτα της εξόδου, μια μέρα πριν από το μεγάλο τελικό!

Οι υπόλοιποι παίκτες που πήγαν στον τελικό έκαναν δηλώσεις στη «Φωλιά των Κου Κου» για το πως έζησαν τον ημιτελικό αλλά περιέγραψαν τα συναισθήματά τους για τον τελικό που θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες!

Ο Ηρακλής είπε χαρακτηριστικά πως δεν πίστευε ότι δεν πίστευε ποτέ πως ο Έντουαρτ θα βρισκόταν στο bottom two μαζί με τον Ανδρέα. Απεναντίας πίστευε ότι θα βρισκόταν η Παρασκευή με τον Ανδρέα. Αυτός που θα ήθελε να κερδίσει σε περίπτωση που δεν κερδίσει εκείνος, θα ήθελε να κερδίσει ο Αιμιλιάνο!

Ο Αιμιλιάνο από την άλλη μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής και μίλησε για την «ξενέρα» του, όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της αποχώρησης του Έντουαρτ. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι στο σετ φωτογράφισης σκεφτόταν την Μαριαγάπη και έπαιρνε δύναμη και ώθηση για να έχει ένα καλό κλικ.

Ο Ανδρέας δεν πίστευε ότι η Παρασκευή θα πήγαινε στον τελικό. Δήλωσε ανταγωνιστικός με τους υπόλοιπους παίκτες. Θέλει να κερδίσει όπωςδήποτε. Αναφέρθηκε στο έπαθθλό και το πόσο ανάγκη το έχει, βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Τέλος, η Παρασκευή δήλωσε πως πίστευε ότι θα μείνει στον τελικό, διότι είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και δεν φοβήθηκε για την κριτική. Δήλωσε ότι νιώθει πανευτυχής και ότι αντιπροσώπευε όλο αυτό τον καιρό μια τσιγγάνα κοπέλα που δε σταμάτησε στογμή να κυνηγάει τα όνειρά της.

Δείτε το video.