MEDIA

Τελικός Big Brother – Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή – Γυναικεία «μάχη» για τις 100.000 ευρώ

Τελικός Big Brother – Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή – Γυναικεία «μάχη» για τις 100.000 ευρώ

Big Brother – Τελικός: Ανάμεσα σε δυο γυναίκες θα παιχτεί η νίκη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Το Live του μεγάλου τελικού του Big Brother ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ και στο τέλος της βραδιάς θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή που θα φύγει με το πρώτο βραβείο και με το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το Big Brother επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από 9 χρόνια και έπειτα από ένα… μαραθώνιο που κράτησε 112 μέρες, ο 6ος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης τελειώνει απόψε.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (17/12) είδαμε τους παίκτες συγκινημένους σε διάφορες στιγμές και να παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι στο σπίτι του Big Brother. Όλα αυτά, βέβαια, σύντομα θα ξεχαστούν αφού μπροστά στη νίκη στον μεγάλο τελικό, όλα… αλλάζουν.

Ποιος θα είναι ο νικητής του Big Brother;

Σοφία, Άννα Μαρία, Ζακ, Δημήτρης και Γρηγόρης, έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού, που θα μπορεί να ψηφίζει μέχρι και τη στιγμή όπου ο Χάρης Βαρθακούρης θα ανακοινώσει στο live πως έκλεισαν οι γραμμές.

Ποιο είναι όμως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη;

Μέχρι τώρα οι στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν το Big Brother στους παίκτες τους, βλέπουν μεγάλη νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η νίκη της στη Novibet «πληρώνει» 1,20, ενώ στον Stoiximan έχει απόδοση 1,22. Δεύτερη στην «κούρσα» πίσω από το μεγάλο φαβορί, μέχρι πρότινος ήταν η Σοφία Δανέζη.

Κι αυτό γιατί υπήρξαν ανατροπές και αλλαγές στις αποδόσεις, με τη γνωστή τραγουδίστρια να θεωρείται πιο «δυνατή» για τη μια από τις δυο εταιρίες. Συγκεκριμένα, στη Novibet υπήρξε αλλαγή στην απόδοσή της και «έπεσε» στο 3,50, κάτι που σημαίνει πως αρκετός κόσμος πόνταρε στο ενδεχόμενο να είναι η νικήτρια.

Οι αποδόσεις της NovibetNovibet

«Σφαγή» πίσω από το φαβορί

Για τον Stoiximan, όμως, το δεύτερο φαβορί του παιχνιδιού ήταν για λίγο ο Δημήτρης Πυργίδης! Το ενδεχόμενο να πάρει αυτός το έπαθλο του νικητή του Big Brother είχε απόδοση 4,00 τη στιγμή που ξεκίνησε το τελευταίο Live που θα δούμε στις οθόνες μας.

Οι αποδόσεις του Stoiximan όταν ξεκίνησε το Live του τελικούStoiximan

Ο πρώτος που αποχώρησε από το παιχνίδι, πάντως, ήταν τελικά ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Τον ακολούθησε ο Ζακ Ιωαννίδης ενώ στην τελευταία αποχώρηση έφυγε ο Δημήτρης Πυργίδης που τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ο τίτλος του φαβορί για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη ή αν η Σοφία Δανέζη κάνει τη σούπερ έκπληξη στον τελικό του Big Brother...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πρωταθλήτριες» Αττική και Θεσσαλονίκη