MEDIA

Big Brother τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Big Brother τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Big Brother: Με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο και τους φιναλίστ να ετοιμάζονται για την ηρωική έξοδό τους από τη βίλα του Μεγάλου Αδελφού παρακολουθήσαμε μία πραγματικά λαμπερή βραδιά.

H βραδιά τα είχε όλα. Αναπόληση όλων των στιγμών που είδαμε και εμείς ως τηλεθεατές, μεγάλη συγκίνηση, ένταση αλλά και πολλή αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πλατό φυσικά ήταν παρόντες όλοι οι πρώην παίκτες, εκτός από τον Νίκο Ζέκο, τη Βασιλική Χάνου και τον Βλαδίμηρο Νικόλα οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί και να ζήσουν από κοντά τη λάμψη της βραδιάς αλλά και τον ενθουσιασμό για την ολοκλήρωση του reality.

Το προηγούμενο βράδυ, οι φιναλίστ είχαν στήσει ένα τρικούβερτο πάρτι για το τέλος μιας πολύ διαφορετικής περιόδου για τους ίδιους.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης και Σοφία Δανέζη άλλωστε, μοιράστηκαν μέχρι το τέλος το ίδιο όνειρο.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό από τον οποίο στήθηκε πάρτι στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και στην αρχή του live είδαμε τα σχετικά πλάνα!

Η τελική τριάδα διαμορφώθηκε χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές, τουλάχιστον για όσους παρακολουθούσαν στενά το παιχνίδι και γνώριζαν την απήχηση που είχε ο καθένας από τους φιναλίστ στον κόσμο.

Μεγάλη νικήτρια του Big Brother που παρακολουθήσαμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ από τον περασμένο Αύγουστο είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια