VIDEO

MEDIA

Ορέστης Τσανκ: Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται σήμερα ο πρώην παίκτης του Survivor

Ορέστης Τσανκ: Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται σήμερα ο πρώην παίκτης του Survivor

Ορέστης Τσανκ: Όσα αποκάλυψε στη νέα του συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Το Survivor επέστρεψε ανανεωμένο στους δέκτες μας και οι χρήστες των social media είχαν σίγουρα να σχολιάσουν αρκετά. Το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών, στράφηκε σε πρόσωπα που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Ένα από αυτά και ο Ορέστης Τσανκ, ο οποίος μας είχε συστηθεί μέσα από το πρώτο Survivor του ΣΚΑΙ, το οποίο και είχε σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης.

Ο Ορέστης, βρέθηκε στην εκπομπή, "Πάμε Δανάη", όπου και σχολίασε τους φετινούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο η προσοχή της παρουσιάστριας, στράφηκε στην αποκάλυψη του καλεσμένου της για το νέο του επιχειρηματικό βήμα.

«Κάναμε μια νέα προσπάθεια, άνοιξα μια εταιρεία παραγωγής -μέσα σε αυτό που περνάει όλος ο πλανήτης- είπαμε λίγο πως θέλουμε να γελάσει ο κόσμος. Ξεκινήσαμε μια ταινία η οποία είναι κωμωδία και κάναμε τα γυρίσματα στην πανέμορφη και καταπράσινη Κέρκυρα. Νέοι ηθοποιοί, όπως ο Ρένος Ρώτας, που περάσαμε εξαιρετικά, αλλά και παλιοί ηθοποιοί, που τους βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του», ανέφερε ο Ορέστης Τσανκ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε πως ετοιμάζει ήδη τη δεύτερη ταινία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα τα πρώτα γυρίσματα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...