MEDIA

MasterChef 5: Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές - Η εντυπωσιακή έναρξη

MasterChef 5: Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές - Η εντυπωσιακή έναρξη

MasterChef 5: Πρεμιέρα έκανε ο πέμπτος κύκλος του «MasterChef» μέσα από τη συχνότητα του Star.

Λίγο μετά την έναρξη του επεισοδίου οι τρεις αγαπημένοι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψαν στους διαγωνιζόμενους που στέκονταν μπροστά τους τις αλλαγές του 5ου κύκλου.

Στα προηγούμενα MasterChef ο κριτές είχαν ομάδες με παίκτες. Φέτος οι ομάδες καταργούνται και κανείς παίκτης δε θα ανήκει σε κάποια ομάδα.

Οι επίδοξοι MasterChefs καλούνται να φτιάξουν το πιάτο που τους αντιπροσωπεύει.

Παράλληλα, για πρώτη φορά φέτος, οι κριτές θα παρακολουθήσουν όλη τη διαδικασία παρασκευής του πιάτου τους με σκοπό να δουν τι μπορούν να κάνουν αλλά και να τους γνωρίσουν καλύτερα. Στους προηγούμενους διαγωνισμούς, οι παίκτες ξεκινούσαν να μαγειρεύουν στην κουζίνα και όταν είχαν σχεδόν έτοιμο το πιάτο τους, περνούσαν στο στούντιο όπου τους περίμεναν οι κριτές.

Τέλος, ένας παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να περάσει με μία μαγειρική δοκιμασία, με το πιάτο του αυτό, κατευθείαν στο σπίτι του διαγωνισμού! Όποιος καταφέρει να πάρει 3 «ναι», παίρνει το εισιτήριό του για το σπίτι.

Για ακόμα μια χρονιά, οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ, αλλά και που αντέχει περισσότερο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Γλύφει εκεί που έφτυνε - Του βγήκαν ξινά τα νταηλίκια