MEDIA

Γιώργος Λιανός: Τι είπε για τα ειδύλλια στο Survivor ο παρουσιαστής;

Γιώργος Λιανός: Τι είπε για τα ειδύλλια στο Survivor ο παρουσιαστής;

Καλεσμένος μέσω Skype ήταν σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως στις παραλίες των παικτών μπορεί να πάει μόνο ο στρατός και πως δεν θα παρέμβουν εάν υπάρξει ερωτική συνύπαρξη.
Επίσης, μίλησε για τη στρατηγική του Τζέιμς και απάντησε στο εάν τον έχει ξαφνιάσει κάτι.
Ακόμα, δήλωσε πως δεν επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το Voice αλλά για να δει τα παιδιά του!

Για την ανάδειξη της Ανθής ως δημοφιλέστερης παίκτριας ο Γιώργος Λιανός είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι εγώ το αποτέλεσμα το μαθαίνω λίγο πριν να το ανακοινώσω. Οπότε η αντίδρασή μου ήταν φυσιολογική. Ούτως ή άλλως εμείς δεχόμαστε από μια ανεξάρτητη αρχή τα αποτελέσματα, οπότε όλα είναι σωστά. Σε αυτήν την ψηφοφορία μπορεί και οποιοσδήποτε θέλει να παρέμβει και να μάθει τα ακριβή αποτελέσματα. Δεν έχω μάθει αν υπάρχει κάποιος συγγενής που να έχει ζητήσει να μάθει τα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι και αρμοδιότητά μου να ρωτήσω».

Και συνέχισε:
«Έτσι όπως είναι μέχρι στιγμής η ψηφοφορία, αν κάποιος μπορεί να μαζέψει κόσμο, που έχει οργανώσει, μπορεί να το καταφέρει. Στους παίκτες δεν υπήρξε καβγάς. Κι αυτοί δεν το περίμεναν, επειδή η Ανθή μπήκε αργότερα από αυτούς στο παιχνίδι. Κάποιοι έκαναν τις υποθέσεις τους και άλλοι συσπειρώθηκαν».

Στην ερώτηση αν έχει υπάρξει κάποιο ζευγάρι ο Γιώργος Λιανός είπε:
«Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, αλλά να ξέρει ότι αν συμβεί δεν το αγγίζουμε, εκτός κι αν το θέλουν οι παίκτες. Δεν θα πέσουμε με τα μούτρα στο συγκεκριμένο θέμα. Αν φανεί κάτι μπροστά στις κάμερες θα φανεί».

Δείτε το βίντεο: