MEDIA

Γιώργος Κιμούλης: «Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε όποτε κληθούμε» λένε Δώρα Χρυσικού - Νίκος Ψαρράς

Γιώργος Κιμούλης: «Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε όποτε κληθούμε» λένε Δώρα Χρυσικού - Νίκος Ψαρράς

Σε κοινή δήλωση στήριξης της Ζέτας Δούκα για τις καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη προχώρησαν οι συνάδελφοί της Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς.

Όπως αναφέρουν ήταν αυτόπτες μάρτυρες σε πολλά από τα καταγγελλόμενα περιστατικά καθώς συμμετείχαν στην παράσταση Closer κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβησαν όσα εξιστόρησε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δύο ηθοποιοί δηλώνουν, μάλιστα, ότι «είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε».

Η ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού έχει ως εξής:

Η κοινή ανακοινωση που κάναμε με τον συνάδελφο Nikos Psarras A για τις καταγγελίες της συναδέλφου μας Ζετας Δούκα . Στηρίζουμε χωρίς αστερίσκους τη Ζέτα προς αποκατάσταση της αλήθειας και θα την πούμε σε οποιον και όποτε μας ζητηθεί.

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης "Closer" στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική – Τα έκτακτα μέτρα που έρχονται