MEDIA

Survivor spoiler: Η Μαριπόζα «ρούφηξε» τον Τζέιμς; – Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Survivor spoiler: Η Μαριπόζα «ρούφηξε» τον Τζέιμς; – Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Survivor: Όργιο φημών έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες για τη φημολογούμενη σχέση δύο παικτών της μπλε ομάδας και συγκεκριμένα της «Μαριπόζας» και του Τζέιμς Καφετζή

Οι φωτογραφίες από τον στίβο μάχης της Κυριακής, με τον Τζειμς να έχει ένα... περίεργο σημάδι στο λαιμό του πυροδότησαν ακόμα περισσότερο τις φήμες για ειδύλλιο και... σεξ στον Άγιο Δομίνικο.

Άλλωστε την προηγούμενη εβδομάδα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τζέιμς και την Έλενα Κρεμλίδου ζευγάρι, με «θερμές» σχέσεις μέσα στη ζούγκλα. Τα σενάρια αυτά ενισχύθηκαν και από το γεγονός ότι οι δύο παίκτες γνωρίζονταν από πριν.

Ο λογαριασμός στο Instagram «soulaglamorous» ανέβασε το βράδυ της Κυριακής φωτογραφίες που δείχνουν κάτι σαν... πιπιλιά στο λαιμό του «Πρίγκιπα Χάρι» της «μπλε» ομάδας.

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες:

Φυσικά, καταλαβαίνετε τι έγινε μετά στα social media, με τους χρήστες του Twitter να «κατηγορούν» την Μαριπόζα για αυτά τα σημάδια.

Βέβαια, μπορεί να είναι και σημάδι από κουνούπι... Το μέλλον θα δείξει.

Στο «Πρωινό», μάλιστα έκαναν λόγο και για μία μεγάλη αποκάλυψη που έρχεται τις επόμενες μέρες και θα προκαλέσει... σεισμό!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρκουμανέας: Δεν αποκλείεται ολικό lockdown - Θα επικρατήσει η βρετανική μετάλλαξη