MEDIA

Απίθανα facts που μόνο οι φανατικοί fan των FRIENDS γνωρίζουν

Απίθανα facts που μόνο οι φανατικοί fan των FRIENDS γνωρίζουν

Τι κι αν έχουν περάσει 16 χρόνια από όταν το αγαπημένο μας Αμερικάνικο sitcom «έριξε» τίτλους τέλους και δέκα επιπλέον, από όταν πρωτοτραγουδήσαμε μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης «I’ ll be there for you»; Τα «Φιλαράκια» παραμένουν ακόμη και σήμερα η καλύτερη και πιο δεμένη παρέα, όχι μόνο μπροστά από την κάμερα αλλά και πίσω από αυτή.

Μέσα σε δέκα σεζόν και μόλις 236 επεισόδια, γεμάτα γέλια, γκάφες, ευτράπελα, τσακωμούς, γάμους, εγκυμοσύνες, έρωτες, χαρές και λύπες, κατάφεραν να μπουν σε εκατομμύρια σπίτια, να διαμορφώσουν μία ολόκληρη γενιά που ακόμη και σήμερα, περιμένει με ανυπομονησία το μεγάλο reunion σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο 1.5 ώρας, που τους έχουν υποσχεθεί.

Ωστόσο, μέχρι η αγαπημένη μας παρέα να ανασυγκροτηθεί και να αρχίσει ξανά τα γυρίσματα για το... σπέσιαλ επεισόδιο , ας ρίξουμε μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί και η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο απίθανα facts της σειράς, που μόνο οι πολύ φανατικοί θαυμαστές γνωρίζουν!

  1. Πριν η παραγωγή καταλήξει στο όνομα «Friends» που έμελλε να γράψει ιστορία στον χώρο των τηλεοπτικών σειρών, οι επικρατέστεροι τίτλοι για τη σειρά ήταν «Insomnia Café», «Friends Like Us» και «Six of One».
  2. Πριν την κυκλοφορία του πρώτου πιλοτικού επεισοδίου, το αγαπημένο παρεακί πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Las Vegas για να απολαύσουν τις τελευταίες ημέρες της «ανωνυμίας» τους και γύρισαν έξι χρόνια μετά, για να γυρίσουν το επεισόδιο που η Rachel παντρεύεται με τον Ross.
  1. Το αρχικό πλάνο της σειράς, περιελάμβανε μόνο τέσσερις πρωταγωνιστές, καθώς η Phoebe και ο Chandler λειτουργούσαν στο σενάριο ως βοηθητικοί ρόλοι. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Kauffman, η Monica θα κατέληγε ζευγάρι με τον Joey.
  2. Ο μόνος που δεν χρειάστηκε να περάσει από οντισιόν για τα «Φιλαράκια», ήταν ο David Schimmer. Έναν χρόνο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, είχε λάβει μέρος σε μία οντισιόν για μία άλλη σειρά όπου εκεί κέρδισε την προσοχή του Kauffman και ο οποίος του πρότεινε μετέπειτα τον ρόλο του Ross.
  3. Πριν η Phoebe γίνει το new age κορίτσι που είναι διαρκώς στον κόσμο του, οι σεναριογράφοι της είχαν δώσει μία πιο σκοτεινή και goth προσωπικότητα. Η Lisa Kudrow ήταν «κομμένη και ραμμένη» για τον ρόλο σύμφωνα με δηλώσεις του Kauffman, ενώ η Jane Lynch και η Kathy Griffin, ήταν οι αμέσως επόμενες επιλογές της παραγωγής.
  4. Η συμμετοχή του Bruce Willis στη σειρά, οφείλεται σε ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον Matthew Perry, το οποίο έχασε. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως τα χρήματα που πήρε από το επεισόδιο, τα έδωσε σε φιλανθρωπίες.

  1. Ο διάσημος πορτοκαλί καναπές στον οποίο συγκεντρωνόταν η παρέα όταν βρισκόταν στο Central Perk, βρέθηκε στο υπόγειο της Warner Bros Studios και η παρέα αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει για τα γυρίσματα. Όσο για το διάσημο άγαλμα «Pat the Dog», στην πραγματικότητα ανήκει στη Jennifer Aniston και ήταν δώρο για «καλή τύχη» από έναν φίλο της, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά.
  2. Ο μπαμπάς του Matthey Perry έχει κάνει ένα σύντομο cameo στην τέταρτη σεζόν, παριστάνοντας τον μπαμπά του Joshua, ο οποίος είχε σχέση με τη Rachel.
  3. Το αγαπημένο επεισόδιο της Lisa Kudrow είναι το «The one with the Halloween party» και ήταν το πρώτο που προβλήθηκε μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως κυκλοφορώντας στους δρόμους του Los Angeles, υπήρχε κόσμος που τη σταματούσε για να της πει πως σε μία τόσο δύσκολη συνθήκη, τα «Φιλαράκια» είναι ένας λόγος για να μην χάνουν το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους.
  1. Ο Matt Le Blanc έχει δηλώσει πως το τέλος της σειράς και συνεπώς η διάλυση της παρέας, ήταν ένα γεγονός που δεν μπορούσε να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα δύο εβδομάδες πριν τη λήξη των γυρισμάτων να ξαναρχίσει το κάπνισμα που είχε κόψει για τέσσερα χρόνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.