MEDIA

Survivor spoiler: Αποκάλυψη - «Μοντάζ» με τις ψήφους στο Συμβούλιο

Survivor spoiler: Αποκάλυψη - «Μοντάζ» με τις ψήφους στο Συμβούλιο

Survivor spoiler: Όταν έχεις να κάνεις με ένα τεράστιο τηλεοπτικό προϊόν όπως είναι το Survivor είναι φυσικό να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη!

Έτσι, όπως γράφετε, σε κάθε Συμβούλιο του Νησιού, μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία της ομάδας που έχει χάσει την ασυλία, η παραγωγή παίρνει τις ψήφους, τις ελέγχει και αποφασίζει με ποια σειρά θα τις ανακοινώσουν.

Και είναι απόλυτα λογικό και θεμιτό κάτι τέτοιο, ώστε εμείς, οι τηλεθεατές να έχουμε αγωνία για το αποτέλεσμα και φυσικά για να μπουν και την κατάλληλη στιγμή οι διαφημίσεις.

Θυμάστε ποτέ να έχουν ανακοινωθεί π.χ. 5 σερί ψήφοι στην αρχή για έναν παίκτη και μετά οι υπόλοιποι; Όχι! Πάντα η παραγωγή αποφασίζει στην αρχή να βγάλει όλους τους παίκτες που έχουν ψηφιστεί ώστε να υπάρχει αγωνία.

Nέα οικειοθελής αποχώρηση από το reality;

Κάποιοι παίκτες και από τις δύο ομάδες έχουν απομονωθεί με τις αντοχές τους να δοκιμάζονται.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από αυτές στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4.

Τα spoiler που κυκλοφορούν είναι ότι υπάρχει ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης, καθώς η τραγουδίστρια αισθάνεται «προδωμένη» από την ομάδα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ζήτησε να φύγει από την ομάδα των μπλε και να πάει στην ομάδα των κόκκινων, αλλά η παραγωγή της είπε να περιμένει την ένωση των ομάδων.

Η γνωστή τραγουδίστρια τρώει και κοιμάται μόνη της και αναμένονται εξελίξεις στο «Survivor 4».

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών και είναι τραγουδίστρια. Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της στο X-Factor.

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης.

Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες.

Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac». Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το στοίχημα του Πάσχα και τα σενάρια για σχολεία, καταστήματα, εστίαση