MEDIA

Survivor Spoiler 28/2: Αυτή είναι η νέα παίκτρια - Σε ποια ομάδα μπαίνει;

Survivor Spoiler 28/2: Αυτή είναι η νέα παίκτρια - Σε ποια ομάδα μπαίνει;

Survivor Spoiler 28/2: Η τελευταία παίκτρια που μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης, θα αλλάξει και πάλι τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες

Μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor, οι κόκκινοι έμειναν ικανοποιημένοι από αυτή την έκβαση. Αυτό φαίνεται και στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής, ενώ αναμένουμε ακόμα μία ανατροπή!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι, με έντεκα παίκτες σε κάθε ομάδα, 7 άνδρες και 4 γυναίκες, όμως αυτή χαλάει! Η Ελένη Χαμπέρη μπαίνει στο Survivor και κάπου εδώ έρχεται η ανατροπή που αναφέραμε. Η ξανθιά καλλονή ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να αντικαταστήσει την Έλενα Μαριπόζα η οποία ήταν στη μπλε ομάδα και αποχώρησε για λόγους υγείας.

Τελικά, η γυμνάστρια θα μπει στην κόκκινη ομάδα και αυτή η απόφαση της παραγωγής φαίνεται πως έχει να κάνει με τη δυναμική που απέκτησαν οι μπλε, μετά την είσοδο των τριών νέων παικτών. Η ομάδα του Τζέιμς πήρε τα πάνω της, κέρδισε δύο ασυλίες την περασμένη βδομάδα αλλά και έπαθλο φαγητού και η λογική λέει πως με την είσοδο μία ακόμη δυναμικής παίκτριας στην ομάδα των κόκκινων, οι γυναίκες θα έχουν το πλεονέκτημα, σε αντίθεση με τους άνδρες των μπλε που μοιάζουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά.

Δείτε ποια είναι η Ελένη Χαμπέρη.που σίγουρα θα κλέψει καρδιές…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Λιγνάδη: «Έτσι με βίασε - Ήθελε να κάνει σεξ κυρίως με ανήλικα» - Διαβάστε όλη την κατάθεση