MEDIA

Masterchef Spoiler: Ψηφοφορία για γερά νεύρα και αποχώρηση… έκπληξη

Masterchef Spoiler: Ψηφοφορία για γερά νεύρα και αποχώρηση… έκπληξη

Masterchef: Ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star έρχεται στις οθόνες μας το Σάββατο (27.02)

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (26.02) στο Masterchef είδαμε τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας που είχε προηγηθεί. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι μπλε αποδείχθηκαν καλύτεροι από τους κόκκινους κι ήταν αυτή που νίκησαν στη δοκιμασία. Η κόκκινη ομάδα μπήκε και πάλι στη διαδικασία να δικαιολογήσει την ήττα της ενώ δεν έλειψε και πάλι η ίντριγκα, αφού ο αρχηγός της ομάδας, Πάνος Ράπτης, κράτησε για τον εαυτό του την ασυλία και «έδωσε» σαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον «κολλητό» του Ιωάννη Αυλωνίτη.

Ακολούθησε διαδικασία για την ατομική ασυλία, εκεί όπου όλοι εξουδετερώθηκαν εκτός από τον Αντώνη και τον Κωστή. Οι δυο τους κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πιάτο έχοντας δει μόνο για πέντε λεπτά τη συνταγή και το στήσιμο. Ο Αντώνης τα κατάφερε καλύτερα και πήρε την ατομική ασυλία, συνεπώς δεν θα ψηφιστεί από τους υπόλοιπους αλλά θα ψηφίσει κανονικά.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (27.02) στο Masterchef, θα δούμε αρχικά την ψηφοφορία. Η διαδικασία για άλλη μια φορά θα φέρει εντάσεις, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να μην συμφωνούν απόλυτα για τις ευθύνες της ήττας.

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν, πέρα από τον Ιωάννη υποψήφιοι προς αποχώρηση αναμένεται να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κωστής αλλά και ο Διονύσης. Ποιος από τους τρεις δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει οριστικά από το σπίτι του Masterchef;

Ξεκάθαρη εικόνα δεν υπάρχει για την ώρα, όμως, υπάρχει ένα… tip στο trailer του επεισοδίου που δείχνει τον Ιωάννη να έχει κάνει ένα σοβαρό λάθος. Ο παίκτης που μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές κριτικές των τηλεθεατών του Masterchef 5 φαινόταν πολύ πιθανό να το «πληρώσει» και αφού θα μαγειρέψει για δεύτερη σερί φορά για να αποφύγει την αποχώρηση, τελικά θα τα καταφέρει…

Αυτός που αποχώρησε, μετά από μια διαδικασία θρίλερ, ήταν ο Κωστής.

Eιδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.630 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 29 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 379 οι διασωληνωμένοι