MEDIA

Survivor: Τραυματισμός – σοκ για τη Σοφία – Έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της (video)

Survivor: Τραυματισμός – σοκ για τη Σοφία – Έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της (video)

Survivor: Άτυχη η Σοφία – Έπαιζε για μία βδομάδα με σπασμένο δάχτυλο

Δύσκολα τα πράγματα για τη Σοφία αφενός και αφετέρου για την κόκκινη ομάδα που είδε ακόμα μία παίκτριά της να βγαίνει εκτός.

Η αρχή έγινε τη Δευτέρα (1/3) με την Καρολίνα η οποία δεν αγωνίστηκε έχοντας μυϊκό τραυματισμό. Αυτό που έπαθε όμως η Σοφία είναι σοβαρό και κινδυνεύει η παραμονή της στο παιχνίδι.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας είχε τραυματιστεί πριν καιρό στο πόδι της όμως κατάφερε να επιστρέψει. Εδώ και μέρες παραπονιόταν για πόνο στα δάχτυλά του ποδιού της όμως έπαιζε κανονικά στα αγωνίσματα. Η Σοφία δεν άντεξε τους πόνους και οδηγήθηκε στο γιατρό για να δει τι συμβαίνει και αυτό που αποφάνθηκε είναι ότι έχει σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της εδώ και μία εβδομάδα.

«Όλη την εβδομάδα έπαιζα, περπατούσα, είχα βέβαια φοβερό πόνο αλλά δεν περίμενα να είναι σπάσιμο. Νόμιζα ότι απλά το στραμπούλιξα. Ωστόσο, η φλεγμονή επέμενε και πονούσα φοβερά. Έπρεπε να το δει ένας γιατρός. Η πιο συμφέρουσα λύση και για μένα και για την ομάδα είναι να επιστρέψω σπίτι μου γιατί δεν μπορώ να προσφέρω», ανέφερε η Σοφία Μαργαρίτη.

Μένει πλέον να δούμε αν η Σοφία θα συνεχίσει στο Survivor ή ο τραυματισμός της θα την αναγκάσει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΜΕΘ και κρούσματα φέρνουν νέα μέτρα από Πέμπτη – Στο «τραπέζι» και το ολικό lockdown σε όλη τη χώρα