MEDIA

Λούκας Γιώρκας: Πήγα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου

Λούκας Γιώρκας: Πήγα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου

Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας μίλησε για την τραυματική εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βίντεο κλιπ.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο με τον τραγουδιστή να μεταφέρεται σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί στην Κύπρο με τον Λούκα Γιώρκα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρνακας.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό γύρισμα μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως είπε όλα συνέβησαν σε γυρίσματα βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι όταν και έπαθε υποθερμία καθώς βρέθηκε για αρκετή ώρα κάτω από το νερό.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή η πισίνα στην οποία βρισκόταν μέσα δεν ήταν θερμαινόμενη ενώ ο συνολικός χρόνος που χρειάστηκε να μείνει κάτω από το νερό ήταν συνολικά 4 ώρες.

Οι δύτες, όπως εξομολογήθηκε, του έλεγαν ότι ήταν οριακή η κατάσταση αλλά ο ίδιος πίστευε ότι ήταν ο «Σούπερμαν» λόγω της αδρεναλίνης.

«Έμεινα 4 ώρες κάτω από το νερό. Είχα κρυμμένες φιάλες οξυγόνου για να παίρνω ανάσες και δύτες για να με προσέχουν. Ήταν Δεκέμβριος και η πισίνα δεν ήταν θερμαινόμενη. Από την αδρεναλίνη ένιωθα ο Σούπερμαν. Δηλαδή μου έλεγαν οι δύτες, είμαστε οριακά και τα χέρια μου έτρεμαν. Εγώ έλεγα το έχουμε αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Πήγα με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και με κράτησαν πολύ λίγο» είπε χαρακτηριστικά ο Λούκας Γιώρκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν μια περίεργη κατάσταση γιατί ενώ είχα την αδρεναλίνη των γυρισμάτων, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου».

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του Λούκα Γιώρκα το βράδυ της Τετάρτης στο YouTube περιλαμβάνονται πλάνα από τα γυρίσματα του τραγουδιού που προκάλεσαν το πρόβλημα υγείας στον τραγουδιστή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο