MEDIA

Survivor spoiler: Αποκάλυψη – Δείτε τι είπε ο Τριαντάφυλλος στον Ασημακόπουλο

Survivor spoiler: Αποκάλυψη – Δείτε τι είπε ο Τριαντάφυλλος στον Ασημακόπουλο
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor: Κυκλοφόρησε η αιτία της απομόνωσης του Τριαντάφυλλου από όλη την κόκκινη ομάδα. Η ατάκα προς τον Γιώργο Ασημακόπουλο που τον έβγαλε εκτός εαυτού και έστρεψε τους πάντες κατά του γνωστού τραγουδιστή.

Γεμάτο εντάσεις και ίντριγκες είναι το Survivor στα τελευταία επεισόδια. Πέρα από τη, συνηθισμένη πλέον, φαγωμάρα στη μπλε ομάδα, η σκυτάλη έχει περάσει και στους κόκκινους του παιχνιδιού που έγιναν… άνω-κάτω με κεντρικό πρόσωπο τον Τριαντάφυλλο.

Από την ημέρα που ο γνωστός τραγουδιστής τέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση, όλη η υπόλοιπη ομάδα τον έβαλε στη… γωνία και τον σφυροκοπάει ανελέητα. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και ο Τριαντάφυλλος δέχεται ομαδικά πυρά από όλους τους συμπαίκτες του. Ακόμα και ο πλέον λιγομίλητος παίκτης του Survivor, Παύλος Γαλακτερός, δεν πήρε το μέρος του και υποστήριξε πως ο Τριαντάφυλλος έχει άδικο.

Ειδικότερα ο Γιώργος Κορόμι, κατά κόσμον «Κόρο», και ο Γιώργος Ασημακόπουλος «πυροβόλησαν» τον Τριαντάφυλλο στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor. Οι δυο παίκτες έκαναν σωρεία αποκαλύψεων για τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, λέγοντας πως έφτασε στο σημείο ακόμα και να τους δωροδοκήσει. Η ένταση ξεκίνησε πριν από το αγώνισμα, με τον γνωστό τραγουδιστή να έχει μπει στο περιθώριο…

Ο Κόρο μετά το αγώνισμα άρχισε να τα «χώνει» ξανά στον Τριαντάφυλλο, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ένταση στην κόκκινη ομάδα.

Η κορύφωση ήρθε στο συμβούλιο, εκεί όπου ο Τριαντάφυλλος τα άκουσε ξανά από όλους για τη συμπεριφορά του με τον ίδιο να αναφέρει πως αν μείνει στο παιχνίδι είναι προετοιμασμένος για «πόλεμο».

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, έχει κυκλοφορήσει τι ήταν αυτό που έβγαλε όλους τους άλλους παίκτες του Survivor εκτός εαυτού και έκανε τον Τριαντάφυλλο να μοιάζει με ξένο σώμα στην κόκκινη ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ του γνωστού τραγουδιστή και του Ασημακόπουλου ξέσπασε ένας καυγάς, με αφορμή κάποια σχόλια του πρώτου για τον δεύτερο, εκεί όπου φαίνεται ο Τριαντάφυλλος να έχει βρίσει άσχημα τον συμπαίκτη του.

Όπως αναφέρεται σε διάφορες ιστοσελίδες, ο Τριαντάφυλλος φέρεται να είπε «Γ@μώ την Π@ν@γί@ σου» στον συμπαίκτη του κι από εκεί κι έπειτα ξεκίνησε ο ανελέητος πόλεμος που παρακολουθούμε τα τελευταία 24ωρα στο Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ενίσχυση 400 ευρώ: Τότε θα πάρουν τα χρήματα ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστήμονες