MEDIA

Δημήτρης Αποστόλου: Γιατί κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις» – Τι έγινε η 3η σεζόν των «Δύο ξένων»

Δημήτρης Αποστόλου: Γιατί κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις» – Τι έγινε η 3η σεζόν των «Δύο ξένων»

Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» είναι καταραμένο, είπε ο Δημήτρης Αποστόλου, ενώ οι «Δύο Ξένοι» θα συνέχιζαν για 3η σεζόν, αλλά τελικά τα σενάρια έγιναν... στάχτες.

«Όταν ανοίξουν οι πόρτες θα δούμε μια άλλη Ελλάδα. Είναι όλοι στα κάγκελα και κατάθλιψη πολύ», είπε αρχικά ο σεναριογράφος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show του ANT1.

Παράλληλα, για τη σχέση του με τον Αλέξανδρο Ρήγα ανέφερε πως: «Δεν μαλώσαμε, είχαμε τα δικά μας, ξεχωρίσαμε. Το επαγγελματικό μας τραύμα ήταν το “Τι ψυχή”, γιατί πέθανε στα χέρια μας. Κι αυτό νομίζω δεν το ξεπεράσαμε ποτέ. Ήταν η πιο καλή, η πιο ώριμη στιγμή μας. Είχαν τελειώσει οι “Δύο Ξένοι” και είχαμε το φορτίο».

«Είχαν γραφτεί και σενάρια για 3η χρονιά για τους Ξένους. Τα κάψαμε στη φωτιά. Ήταν αδικία, λόγω οικονομικών δεν προχώρησε. Με τον Αλέξανδρο έχουμε ένα κάρμα ότι όλες οι δουλειές μας ήταν “ζαλισμένες”».

Ο σεναριογράφος μίλησε, μέσα σε όλα, για το «τσουνάμι» των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Αποστόλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει κακοποίηση σαφέστατα. Αυτά που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό είναι η γαρνιτούρα, το φαγητό δεν το έχουμε δει καν και δεν θα το δούμε και ποτέ. Η βρώμα θα πάρει ένα πατάκι και θα πατήσει πάνω. Τα σοβαρά εγκλήματα δεν θα βγουν ποτέ στην επιφάνεια και δεν θα δικαστούν ποτέ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρά Δευτέρα: Ανοιχτά τα πάρκα για πέταγμα χαρταετού - Οι 6 εξαιρέσεις στη μετακίνηση εκτός νομού