MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (21/03) το έπαθλο

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (21/03) το έπαθλο

Survivor Spoiler: Ένα ακόμα σημαντικό έπαθλο θα διεκδικήσουν οι δυο ομάδες στον Άγιο Δομίνικο την ίδια ώρα που οι καυγάδες δίνουν και παίρνουν!

Και αυτή την Κυριακή (21/03), το Survivor έχει ένα επεισόδιο που περιλαμβάνει τις προσπάθειες των δυο ομάδων σε ένα αγώνισμα επάθλου.

Σε αυτά τα αγωνίσματα οι δυο ομάδες έχουν μοιρασμένες νίκες το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, αυτό που τραβάει περισσότερο τα βλέμματα στο ριάλιτι επιβίωσης τον τελευταίο καιρό, είναι οι εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Στην κόκκινη ομάδα η μουρμούρα για τον Τριαντάφυλλο καλά κρατεί, με τους συμπαίκτες του να του επιτίθενται ξανά και ξανά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, λέγοντάς του σε κάθε ευκαιρία πως εκείνος θα έπρεπε να αποχωρήσει και όχι ο πρώην, πλέον, αρχηγός τους!

Από την άλλη, η... φαγωμάρα στην μπλε ομάδα δεν σταματάει με την παρέα Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου να συνεχίζει απτόητη, κάτι που δεν αρέσει στους υπόλοιπους.

Πάμε όμως και στα αγωνιστικά. Ποια από τις δυο ομάδες θα κερδίσει; Το αγώνισμα απαιτεί συνεργασία τριών παικτών οπότε θα δούμε αρκετές διαμάχες αλλά και... γαλλικά!

Οι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγω για συνέχιση της γκρίνιας στους κόκκινους, καθώς οι μπλε είναι εκείνου που στο τέλος θα πανηγυρίσουν τη νίκη!

Οι απαντήσεις φυσικά στις 21:00 στον ΣΚΑΪ!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Τα «δώρα» των μνηστήρων στην Ελλάδα– Τι μας δίνουν για να πάρουν το πακέτο των 5 δισ. Ευρώ