MEDIA

O Γούντι Άλεν «σπάει τη σιωπή» του για την κατηγορία ότι είναι παιδόφιλος: Είναι εξωφρενικό

O Γούντι Άλεν «σπάει τη σιωπή» του για την κατηγορία ότι είναι παιδόφιλος: Είναι εξωφρενικό

Απαντήσεις στις καταγγελίες περί παιδοφιλίας από τον υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου, έδωσε ο Γούντι Άλεν.

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του εδώ και τρεις δεκαετίες ο Γούντι Άλεν είπε στο CBS ότι η κόρη του δεν φαντάζεται τα όσα καταγγέλλει. «Ήταν καλό παιδί. Δεν πιστεύω ότι τα βγάζει από το μυαλό της. Δεν πιστεύω ότι λέει ψέματα. Είναι τόσο εξωφρενικά όλα αυτά αλλά η “κηλίδα“ παραμένει» είπε αρχικά ο σπουδαίος σκηνοθέτης.

«Τίποτα από όσα έκανα ποτέ με την Ντίλαν στη ζωή μου δεν θα μπορούσε να παρερμηνευτεί όπως αυτό. Δεν υπάρχει λογική. Γιατί ένας 57χρονος άνδρας που δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα στη ζωή του, ξαφνικά και εν μέσω μιας δικαστικής μάχης με την Μία (σ.σ. την Μία Φάροου) να εμφανιστώ με ένα 7χρονο κορίτσι; Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται καν έρευνα γι’ αυτό» συμπληρώνει.

Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε μήνες πριν την μετάδοση του ντοκιμαντέρ Allen v. Farrow στο οποίο η υιοθετημένη κόρη του Γούντι Άλεν, Ντίλαν Φάροου, μιλά στην κάμερα και καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Γούντι Άλεν είπε, ακόμα, στο CBS ότι θα ήθελε να επικοινωνήσει με την Ντίλαν Φάροου αλλά δεν της έχει μιλήσει από τη στιγμή της δημοσιοποίησης των καταγγελιών.

Ο Γούντι Άλεν μίλησε και για την σχέση του με την 21χρονη υιοθετημένη κόρη του Σουν Γι, η οποία προκάλεσε τον χωρισμό του με τη Μία Φάροου στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

«Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κανείς είναι να πληγώσει τον άλλο. Αυτό που θέλαμε ήταν να το κάνουμε γνωστό ότι είχαμε σχέση» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση, δε, αν θεωρεί πως το να κάνει σχέση με την υιοθετημένη κόρη της φίλης του είναι απρεπές, ο Γούντι Άλεν απάντησε «όχι».

«Δεν υπήρξε καμία στιγμή που δεν πίστευα ότι είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Η σχέση μου με την Σουν Γι ήταν σταδιακή. Δεν βγήκα μαζί της ένα βράδι και απλά τη φίλησα».

Ο Γούντι Άλεν και η Σουν Γι συμπληρώνουν 23 χρόνια γάμου και έχουν μεγαλώσει δύο υιοθετημένα παιδιά που πλέον φοιτούν στο κολλέγιο με τον διάσημο σκηνοθέτη να χρησιμοποιεί αυτό το στοιχείο για να υποστηρίξει την αθωότητά του απέναντι στις καταγγελίες της Ντίλαν Φάροου.

«Δεν δίνουν δύο μικρά κορίτσια σε κάποιον που πιστεύουν ότι είναι παιδόφιλος» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στόχος το άνοιγμα στις αρχές Απριλίου – Τι θα γίνει με σχολεία και λιανεμπόριο