MEDIA

Πένυ Αγοραστού: Συγκίνησε με την εξομολόγηση για το θάνατο του αδερφού της

Η Πένυ Αγοραστού μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Πένυ Αγοραστού μίλησε για τον θάνατο του αδερφού της, το επαγγελματικό της παρελθόν ως αεροσυνοδός αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά «Έλα Στη Θέση Μου» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την οικογένειά της κάνοντας ειδική αναφορά στον θάνατο του αδερφού της πριν από 16 χρόνια.

«Είμαι μοναχοπαίδι, αλλά είχα κι έναν αδερφό που τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε, πια έχω μείνει μόνη μου και έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Δεν πειράζει που δεν το γνώριζες» είπε αρχικά η Πένυ Αγοραστού και συμπλήρωσε:

«Ακόμα το αντιμετωπίζω, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται και δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω αλλά έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν».

Όπως είπε η Πένυ Αγοραστού «αλλάζουν όλα στη ζωή. Αρχικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και αν ρωτήσεις… αναγκάζεσαι. Πρέπει να στηρίξεις εσύ τους γονείς σου και να φανείς εσύ ο δυνατός».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία πριν να γίνει ηθοποιός αφού εργάστηκε από δημοσιογράφος μέχρι αεροσυνοδός.

Η Πένυ Αγοραστού αναφέρθηκε, μάλιστα, στην πιο τρομακτική εμπειρία που έζησε ως αεροσυνοδός σε μια πτήση για Λονδίνο.

«Δύσκολη δουλειά. Υπάρχουν πολύ περίεργοι επιβάτες και εσύ πρέπει να είσαι στρατιώτης και πολύ διπλωματική. Θυμάμαι το ταξίδι που φοβήθηκα. Ήταν από Αθήνα Λονδίνο και είχε πολλές αναταράξεις. Εκεί που σερβίραμε κάνει ένα μπαπ και φεύγουν όλα, πετάγονται όλα στους επιβάτες, αρχίζουν να ουρλιάζουν, μια κοπέλα έπαθε κρίση πανικού, έπεσα κάτω, προσπαθούσα να είμαι από πίσω της να την κρατήσω, να κλαίει αλλά εντάξει».

Μιλώντας για τις σχέσεις της η ηθοποιός παρατήρησε ότι «με τους πρώην συντρόφους μου δεν υπήρχε χημεία. Πιστεύω πάρα πολύ στη χημεία των ανθρώπων και στον έρωτα και στην αγάπη και στον σεβασμό. Έχουμε καταντήσει να φοβόμαστε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον. Πολλά κορίτσια της ηλικίας μου δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο».

Η Πένυ Αγοραστού εκτός από τον θάνατο του αδερφού της αποκάλυψε, τέλος, ότι το βαπτιστικό της όνομα είναι Παναγίτσα και κατάγεται από τη Μυτιλήνη την οποία επισκέπτεται συχνά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Εύβοια: Πώς σκοτώθηκαν τρεις εργάτες σε στύλο της ΔΕΗ - Συλλήψεις για τρία πρόσωπα