MEDIA

Survivor: Χαμός στην παραλία - «Είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης»

Survivor: Χαμός στην παραλία - «Είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης»

Survivor: Τα... απίστευτα ακούστηκαν για ακόμη μια φορά στο reality επιβίωσης!

Χαμός έγινε σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, αυτό της Τετάρτης, που βρήκε ξανά σε κόντρα τις δύο ομάδες.

Για ακόμη μια φορά ακούστηκαν απίστευτες εκφράσεις με αποκορύφωμα εκείνη του Κορομί για τον Τριαντάφυλλο, το οποίο αποκάλεσε «μοντέρνο καραγκιόζη», σε συζήτησή του με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

«Τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας λέγοντας ο Τριαντάφυλλος τι είναι και πως είναι. Αφού είναι εθνικός ήρωας» πρόσθεσε ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor. «Είναι ο μοντέρνος καραγκιόζης!».

«Το παιδί είχε αφίσες μου στο δωμάτιό του», ανέφερε ο τραγουδιστής στην κάμερα για τον Κορομί, ενώ για ακόμη μια ψηφοφορία αποδείχτηκε ανίκητος!

Από την άλλη, ο Κώστας Παπαδόπουλος για ακόμη μια φορά έδειξε πως έχει πάρε πολύ... ψηλά τον εαυτό του, τονίζοντας με στόμφο πως είναι υποψήφιος με τρία «παλτά», όπως αποκάλεσε τους συμπαίκτες του.

Λιανός: Η αποχώρηση έγινε με... καντήλια

Αποκαλύψεις για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκανε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αποκάλυψε το παρασκήνιο που δεν είδαμε.

Αφού είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού πως «αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό», πρόσθεσε στη συνέχεια πως «Έφυγε με καντήλια, γιατί συνήθως λέμε στις 10 να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε στη 1:15».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης