MEDIA

Μαρίνα Πατούλη: Ουδέποτε θέλησα διαζύγιο, ήταν προσωπική απόφαση του Γιώργου

Μαρίνα Πατούλη
INTIME

Στη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη αναφέρθηκε ξανά η Μαρίνα Πατούλη αρνούμενη για άλλη μια φορά ότι η ίδια δεν θέλησε διαζυγιο.

«Όσον αφορά εμένα προσωπικά, για να μη φανώ ανακόλουθη, ουδέποτε θέλησα διαζύγιο, δεν πρόκειται για κοινή απόφαση, αλλά για προσωπική του επιλογή, την οποία προσπαθώ να διαχειριστώ ψυχολογικά για το καλό το δικό μας και του παιδιού μας» δηλώνει χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time και απαντώντας στην τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη δηλώνει «με έκπληξή μου πληροφορήθηκα για τη συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα που εκφράζει την αγάπη και την τρυφερότητά του».

«Θεωρώ ότι τα προσωπικά συναισθήματα που αφορούν στο πρόσωπό μου θα έπρεπε να εκφραστούν σε μένα προσωπικά» συμπληρώνει με νόημα η ίδια.

«Σε κάθε περίπτωση δικαιολογώ τη στάση του, αντιλαμβανόμενη τους κινδύνους που εγκυμονούν σε κάθε αντίθετη περίπτωση. Ως άνθρωπος και ως γυναίκα επιλέγω την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα, την αμεσότητα και την προσωπική επαφή με τους ανθρώπους που αγαπώ» προσθέτει η Μαρίνα Πατούλη.

Όσον αφορά τα περί «τακτικής κλειδαρότρυπας» τα οποία ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης η Μαρίνα Πατούλη απαντά με ένα ερώτημα: «Θεωρείται ή όχι ότι υπάρχει αντίφαση, όταν ένας πολιτικός έχει υιοθετήσει για να στηρίξει την πολιτική του καριέρα και εικόνα, τη δημοσιοποίηση της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής όσα χρόνια πολιτεύεται;»

«Άρα επιλέγουμε κατά το δοκούν ή α λα καρτ τη δημοσιοποίηση της ζωής μας; Τα συμπεράσματα δικά σας» επιμένει η Μαρίνα Πατούλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Metropolitan: Νεκρός άνδρας που έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος