MEDIA

MasterChef: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία και η καταγγελία της Λίας (video)

MasterChef

MasterChef: Ποιος κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του στην 8άδα; 

Η δοκιμασία των ομάδων στο MasterChef ήταν γυναικεία υπόθεση, καθώς αρχηγοί ήταν η Λία και η Μαργαρίτα. Μπλε και κόκκινοι έβαλαν τα δυνατά τους όμως στο τέλος οι κριτές αποφάσισαν πως η κόκκινη ομάδα ήταν νικήτρια της δοκιμασίας. Μάλιστα, τα γλυκά του Παύλου εξέπληξαν ευχάριστα τους κριτές.

Η αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Λία, προχώρησε σε μία καταγγελία μπροστά στους κριτές αλλά και στους αντιπάλους.

Αποκάλυψε πως πριν την δοκιμασία η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να πιει το δικό της ποτήρι με σαμπάνια, με τη Λία να δέχεται με την προϋπόθεση όμως να χρησιμοποιήσει σε ένα από τα πιάτα της τουρσί.

Αυτό δεν έγινε ποτέ από τη Μαργαρίτα και η Λία ήθελε να το αναφέρει και να το «καταγγείλει» δηλώνοντας ότι αυτό που έκανε η Μαργαρίτα ήταν ανέντιμο, φυσικά όμως με χιούμορ.

Οι παίκτης της μπλε ομάδας φόρεσαν τις ποδιές τους για να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό. Η Μαργαρίτα ζήτησε από τους κριτές να μην συμμετάσχει στη δοκιμασία, αναλαμβάνοντας την ευθύνη ως αρχηγός. Έτσι, ο Στέφανος, ο Παναγιώτης, ο Τζιοβάνι και η Μαρία μαγείρεψαν για να κερδίσουν την λευκή ποδιά. Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Στέφανος, ο οποίος πέρασε αυτόματα στην 8άδα του MasterChef.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Φάκελος Μένιος Φουρθιώτης»: Το χρονικό της υπόθεσης που έβαλε «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό