MEDIA

Survivor: Τρελάθηκε ο Ηλίας με τον Αλέξη – «Βράζει» το Twitter μετά το άγριο επεισόδιο

Survivor: Τρελάθηκε ο Ηλίας με τον Αλέξη – «Βράζει» το Twitter μετά το άγριο επεισόδιο

Survivor: Πολύ έντονο ήταν και το επεισόδιο της Κυριακής (11.04) στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τον καυγά του Ηλία Μπόγδανου με τον Αλέξη Παππά να είναι στο επίκεντρο, την ώρα που ο Τριαντάφυλλος έκανε… τα δικά του.

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor σημαδεύτηκε από εντάσεις και νεύρα μεταξύ των παικτών. Αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν, αφού ο Ηλίας Μπόγδανος έχασε την ψυχραιμία του από τα σχόλια του Αλέξη Παππά και λίγο έλειψε οι δυο παίκτες να πιαστούν στα χέρια!

Χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μάλιστα, ήταν χαρακτηριστική η σκηνή όπου ο Νίκος Μπάρτζης πήρε… σηκωτό τον Ηλία για να τον απομακρύνει από τον Αλέξη και να μην γενικευτεί η σύρραξη!

Εν τω μεταξύ, στα… κοσμοϊστορικά γεγονότα του Survivor μπορεί να περάσει ακόμα μια νίκη του Τριαντάφυλλου! Ο γνωστός τραγουδιστής την είδε… Κριστιάνο Ρονάλντο και πανηγύρισε έξαλλα, προκαλώντας για ακόμα μια φορά τις ανάλογες αντιδράσεις. Τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από τους χρήστες του διαδικτύου.

Το ελληνικό Twitter, πάντως, περισσότερο ασχολήθηκε με τον καυγά που προηγήθηκε στο Survivor και λιγότερο με τον… αγαπημένο του «Ντάφυ»…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας - Ο επικήδειος του γιου και το τραγούδι που συγκλόνισαν