MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέος γολγοθάς για την Ελένη και τον Λάμπρο - Τι θα συμβεί (vid)

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1

Ένας ακόμα Γολγοθάς περιμένει τον Λάμπρο και την Ελένη στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών.

Το ζευγάρι, μετά από όλα όσα πέρασε κατάφερε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και τώρα ανυπομονούν και οι δυο να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Αυτό όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο για την Ελένη και τον Λάμπρο, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν για τις Άγριες Μέλισσες στο «Πρωινό».

Καθώς όλα όσα πέρασε στη φυλακή, της δημιούργησαν προβλήματα. Η Ελένη, είχε μείνει έγκυος από το Μάνο Βόσκαρη ο οποίος την είχε βιάσει. Το παιδί αυτό όμως της το πήραν με τη βία μετά από νάρκωση.

Η έκτρωση αυτή, δημιούργησε πρόβλημα στην Ελένη η οποία αρχικά θα απευθυνθεί στη Ρίζω σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό».

Στην συνέχεια, Λάμπρος και Ελένη θα πάνε στη Λάρισα ώστε να επισκεφθούν γυναικολόγο. Εκεί ο γιατρός τους ενημερώνει πως τα πράγματα δεν είναι καλά αλλά δεν αποκλείεται το γεγονός να μείνει έγκυος η Ελένη.

Ο Λάμπρος, για άλλη μια φορά στις Άγριες Μέλισσες θα αποδείξει την αγάπη του για την Ελένη.

Άγριες Μέλισσες: Τρίτη 13/04

Κωνσταντής και Δρόσω ανοίγουν τα χαρτιά τους. Θα καταφέρουν να κρατήσουν τη σχέση τους ή ο Κωνσταντής θα στραφεί εναντίον τους;

Η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανέτ και την Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και τους αποκαλύπτει πως θα ζητήσει διαζύγιο. Η Σοφούλα εμμένει στην απόφαση της να κλειστεί σε μοναστήρι ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση κι αναλαμβάνει δράση.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει να οδηγεί στα άκρα την Ασημίνα, με όπλο του τον μικρό Σέργιο. Ο Αχιλλέας βρίσκει τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Μελέτη στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Απαντήσεις στις φυλακές ψάχνει η Ασφάλεια – Τι στοιχεία έχουν συλλέξει οι αρχές