MEDIA

Survivor: Τρελό Coco Bongo πάρτι για τους κόκκινους – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor

Survivor: Οι κόκκινοι πήραν τη νίκη και απόλαυσαν ένα διαφορετικό έπαθλο – Ποιος βγήκε στον τάκο από τους μπλε

Οι κόκκινοι κατάφεραν -επιτέλους- να πάρουν νίκη και στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/4) στο Survivor.

Αλέξης Παππάς και Ηλίας Μπόγδανος αποφάσισαν να αφήσουν πίσω την άγρια κόντρα που παρακολουθήσαμε την Κυριακή (11/4) και έτσι όλοι οι παίκτες συσπειρώθηκαν και κατάφεραν να κερδίσουν στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας.

Οι νικητές εκτός από την ασυλία και το γλυκό, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το καλύτερο κλαμπ της Δομινικανής Δημοκρατίας το «Coco Bongo Punta Cana» σε μια ιταλική βίλα, μαζί με άλλους παίκτες του Survivor.

Οι κόκκινοι ξεσάλωσαν στο φαντασμαγορικό πάρτι του Coco Bongo, με τον Αλέξη Παππά να επιχειρεί τη… σύσφιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, αλλά με τον κάπως απότομο τρόπο του έφαγε «Χ» από μία Τουρκάλα παίκτρια. Ο Ηλίας Μπόγδανος τα έδωσε όλα στο πάρτι και ο Τριαντάφυλλος βλέποντας την ενέργεια του, πρότεινε στον συμπαίκτη του να δηλώσει συμμετοχή στη Eurovision.

Στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία στο στόχαστρο των κόκκινων και κυρίως του Αλέξη Παππά, μπήκε για ακόμα μια φορά ο Τζέιμς Καφετζής. Αυτή τη φορά την αφορμή για να ανέβει το θερμόμετρο της έντασης αποτέλεσε ένα ψάρι που ήθελε να κεράσει ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Οι μπλε έστειλαν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ Τριαντάφυλλου και Κόρο, με τον τραγουδιστή να τον προκαλεί να βγει υποψήφιος για να δούμε τι γνώμη έχει ο κόσμος για εκείνον. Την ατομική ασυλία κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης και σήμερα καλείται να δώσει ακόμα έναν υποψήφιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όλα τα σενάρια για Πάσχα στο χωριό και καταστήματα χωρίς click in shop και click away