MEDIA

MasterChef: «Διαβασμένοι» οι παίκτες που βγήκαν έξω – Γιατί δεν διάλεξαν Μαργαρίτα και Τζιοβάνι

MasterChef

Μαγειρικές μονομαχίες θα κρίνουν την τελική 12άδα του φετινού MasterChef όπως ανακοίνωσαν οι κριτές.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες πως η δεύτερη διαδικασία θα γίνει με μονομαχίες παλιών παικτών και όσων βρίσκονται ήδη στο "MasterChef 5", με τους πρώτους να διαλέγουν τα άτομα με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι στην κουζίνα.

Τα υλικά επέλεξαν οι παίκτες που διαγωνίζονται ήδη στο παιχνίδι, ενώ διάλεξαν και τον χρόνο στον οποίο θα μαγειρέψουν.

Τα ζευγάρια των μονομαχιών του "MasterChef 5"

  • Κωνσταντίνα - Παύλος
  • Νίκος - Λία
  • Μαρίνα - Μαρία
  • Αλέξανδρος Συνοδινός - Παναγιώτης Τζαμαλής
  • Ιωάννης - Στέφανος
  • Αντώνης - Ανούς

Τζιοβάνι, Διονύσης και Μαργαρίτα ήταν ασφαλείς διότι όπως φάνηκε οι παίκτες που επέστρεψαν ήταν... διαβασμένοι. Όχι μόνο είδαν την αγάπη του κοινού για τον Ιταλό και το «μαργαριτάρι» του μαγειρικού διαγωνισμού αλλά και την καλή πορεία τους στο "MasterChef 5" και δεν ρίσκαραν να χάσουν.

Καβγάς μεταξύ Τζιοβάνι και Στέφανου

Παράλληλα, η ένταση ήταν μεγάλη με τον Τζιοβάνι και τον Στέφανο μετά το πέρας της δοκιμασίας να τσακώνονται για το κρέας που έφτιαξε ο Νίκος Σκορδάκης.

Ο διαγωνιζόμενος από την Ιταλία εκνευρίστηκε όταν τη στιγμή που εκείνος έλεγε στον Νίκο να βγάλει το κρέας, ο Στέφανος του έλεγε να το αφήσει στον φούρνο.

Η Μαργαρίτα μπήκε ανάμεσά τους λέγοντας ότι το πρόβλημα είναι του Νίκου.

«Δεν μπορώ να έχω διαφορετική άποψη; Άμα έχεις διαφορετική άποψη κράτα τη για την πάρτη σου», είπε ο Στέφανος στην κάμερα του MasterChef, τονίζοντας ότι ο Τζιοβάνι είναι πολύ ήρεμος σαν άνθρωπος και δε μιλάει, αλλα μερικές φορές έχει κάποιες εκρήξεις!

Τι γίνεται όμως με τους χαμένους παίκτες από τις μονομαχίες; Οι ηττημένοι θα έχουν μία ακόμη και τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Τα 3 σενάρια για Πάσχα στο χωριό