MEDIA

Survivor Spoiler: «Αρπάχτηκαν» Τζέιμς και Μαριαλένα με αιτία τον Σάκη - Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα

Survivor Τζέιμς Μαριαλένα
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Άναψαν τα αίματα στη μπλε ομάδα, μετά το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού.

Η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία στο Survivor, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως τα μέλη της είναι… μέσα στην καλή χαρά. Οι κόντρες και οι καυγάδες δεν λείπουν, ειδικότερα όσο ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει να βάζει «φιτιλιές» και να προκαλεί εντάσεις με τα λόγια του.

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί για ακόμα μια φορά ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος μετά την ψηφοφορία των κόκκινων που ανέδειξε εν τέλει την τελική τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση αρπάχτηκε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αφορμή ήταν κάποια λόγια που αφορούσαν στον Σάκη Κατσούλη, τον οποίο προφανώς υπερασπίστηκε η παίκτρια των μπλε κι αυτό ήταν αρκετό για να αυξηθεί και πάλι η ένταση στην παραλία.

Στο trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (14.04), παρακολουθούμε σκηνές από τους μπλε που έχουν μια έντονη διαμάχη, με τον Σάκη να παρεμβαίνει κάποια στιγμή προς τον Τζέιμς μετά από όσα ακούστηκαν. Οπότε, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, κι αυτό το επεισόδιο θα είναι γεμάτο εντάσεις…

Την ίδια ώρα, σε αποκλειστικά πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, φάνηκε η στρατηγική που ακολούθησαν οι κόκκινοι στην τελευταία ψηφοφορία. Από αυτή αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου, όπου μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό και τον Κώστα Παπαδόπουλο, ζητούν την ψήφο του κοινού για να μείνουν στο Survivor.

Το ποιος θα αποχωρήσει θα το πληροφορηθούμε επίσημα το βράδυ της Τετάρτης (14.04), αν και ήδη τα spoilers έχουν δώσει τις απαντήσεις τους. Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το αγώνισμα επάθλου που θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor, καθώς η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει μέσω video chat, ζωντανά με αγαπημένα πρόσωπα στην Ελλάδα. Η διαρροή από τον Άγιο Δομίνικο, έχει ήδη αποκαλύψει τον νικητή και μένει να επιβεβαιωθεί επί της οθόνης…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Οι δράστες διέφυγαν μετά την εκτέλεση