MEDIA

Survivor: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (14/4)

Survivor - Αποχώρηση

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και διαμάχες μεταξύ των παικτών προβλήθηκε την Τετάρτη (14/4). Στην αποχώρηση στράφηκε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μίλησαν οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας.

Το Survivor συνεχίστηκε με πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες τόσο των δυο ομάδων όσο και συμπαικτών. Οι κόντρες και τα επεισόδια είναι στην ημερήσια διάταξη, με το επεισόδιο της Τετάρτης να μην αποτελεί εξαίρεση.

Αφορμή στάθηκε και πάλι μια συζήτηση που έγινε στο «στρατόπεδο» των μπλε. Εκεί ο Τζέιμς Καφετζής και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα αρπαχτούν, με αφορμή τον Σάκη Κατσούλη.

Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον τράβηξε και πάλι το αγώνισμα επάθλου, καθώς αυτή τη φορά οι δυο ομάδες πάλεψαν έτσι ώστε να κερδίσουν την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα, για πρώτη φορά στο φετινό Survivor, οι παίκτες της νικήτριας ομάδας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσω chat, ζωντανά, με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Μετά και τον τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου, η μπλε ομάδα νίκησε εύκολα και συνέχισε το πολύ καλό σερί που έχει «χτίσει» τελευταία.

Το Συμβούλιο του Νησιού

Και κάπου εκεί, τελείωσε το ευχάριστο και συγκινητικό κλίμα καλλιεργήθηκε σε αυτό το επεισόδιο του Survivor, αφού όταν έφτασε η ώρα για το Συμβούλιο του Νησιού βγήκαν και πάλι τα… μαχαίρια ανάμεσα στους παίκτες. Κι αυτό γιατί, το σημερινό επεισόδιο περιλάμβανε και αποχώρηση.

Θυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τέσσερις, δυο από την κόκκινη ομάδα και δυο από τη μπλε. Συγκεκριμένα, στη διάθεση του κοινού ήταν οι Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Παύλος Γαλακτερός και Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Τριαντάφυλλος, μάλιστα, ήταν υποψήφιος για έβδομη φορά αν και ήδη έχει αναδειχθεί «νικητής» του παιχνιδιού.

Αυτός έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο

Τα spoilers έπσαν μέσα για ακόμα μία φορά.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.