MEDIA

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το πρόβλημα με τον έναν άνθρωπο στον Alpha και ο πεθερός της, Γιάννης Πάριος

Αντελίνα Βαρθακούρη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για τη συνεργασία της με τον Alpha αλλά και τον πατέρα του Χάρη Βαρθακούρη, Γιάννη Πάριο

Για την οικογένειά της με τον Χάρη Βαρθακούρη, τον πεθερό της Γιάννη Πάριο αλλά και τη συνεργασία της με τον ALPHA και τον ΣΚΑΪ μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον ALPHA η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι «είχα πρόβλημα με έναν άνθρωπο».

Όπως είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη «με τον ALPHA ήταν ένα σύντομο διαζύγιο, μετά ήρθε ο ΣΚΑΪ στη ζωή μου και με πίστεψε ο κύριος Κόμπος και, ύστερα από πολύ καιρό, νιώθω καλά με την τηλεοπτική μου οικογένεια».

Η ίδια δήλωσε, ακόμα, πως «πιστεύω στην τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον Χάρη Βαρθακούρη, αρκεί να δω κάποια πράγματα που δεν βλέπωι».

Για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι «Globetrotters» του STAR, η Αντελίνα Βαρθακούρη υποστήριξε πως «απενοχοποίησε τον συζυγικό καβγά».

Έτσι γνώρισα τον Γιάννη Πάριο

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο «The 2Night Show» και το πώς γνώρισε τον Γιάννη Πάριο αποκαλύπτοντας ότι αυτό έγινε σε μια απονομή δίσκου.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε πως ήθελε να κάνει οικογένεια από μικρή γι' αυτό και παντρεύτηκε στα 24 της και σημείωσε ότι «είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια και είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου», διευκρινίζοντας για ποιον λόγο επέλεξε να κρατήσει το επώνυμο του συζύγου της και όχι το δικό της (σ.σ. Τελώνη).

Αναφορικά με τον Γιάννη Πάριο, η παρουσιάστρια τόνισε: «Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο. Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή. Ο πεθερός μου μού έδωσε πολλά πράγματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ο οδικός χάρτης για την άρση των μέτρων - Πάσχα εντός των πυλών, ορόσημο η 14η Μαΐου