MEDIA

Survivor Spoiler – Αποχώρηση 28/4: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα – Ποια ομάδα κερδίζει

Survivor Spoiler – Αποχώρηση 28/4: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα – Ποια ομάδα κερδίζει

Survivor Spoiler: Ο κύβος ερρίφθη για την αποψινή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Ποια ομάδα θα χάσει παίκτη και ποια θα κερδίσει στο έπαθλο επικοινωνίας.

Σε κρίσιμη καμπή έχει φτάσει το Survivor και στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (28.04) θα παρακολουθήσουμε μια ακόμα αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Μετά τα αγωνίσματα ασυλίας, όπου μπλε και κόκκινοι πέτυχαν από μια νίκη, προέκυψαν οι τέσσερις υποψήφιοι να αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτοί είναι οι Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος από την κόκκινη ομάδα, και οι Κώστας Παπαδόπουλος και Τζέιμς Καφετζής από τη μπλε ομάδα. Η υποψηφιότητα του τελευταίου έχει πυροδοτήσει νέο κύκλο εντάσεων, αφού φαίνεται πως και πάλι ο «πρίγκιπας» με τον Νίκο Μπάρτζη έχουν απομονωθεί από όλους τους υπόλοιπους.

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, στρέφεται στη διαδικασία της αποχώρησης εκεί όπου φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» το ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει το Survivor. Τόσο οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται όσο και τα spoilers που έχουν αρχίσει να διακινούνται τις τελευταίες ώρες, συνηγορούν σε ένα πρόσωπο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον Κώστα Παπαδόπουλο, που φαίνεται ότι ολοκληρώνει την παρουσία του στο παιχνίδι. Μένει να δούμε αν κατά τη διάρκεια της δικής του αποχώρησης θα υπάρξουν αντιδράσεις ανάλογες με τις δικές του – που έγιναν viral στα social media – κατά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (28/4)

Απόψε λοιπόν, ο Κώστας Παπαδόπουλος αναμένεται να αποχωρήσει από το Survivor, όμως πριν συμβεί αυτό θα έχουμε το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Μπορεί η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού να περιμένει πως και πως την αποχώρηση, όμως το έχουμε ξαναπεί πως για τους παίκτες το σημερινό αγώνισμα, ίσως και να είναι το πιο σημαντικό.

Αυτοί που θα χαμογελάσουν σήμερα λοιπόν, θα είναι οι μπλε. Παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, φαίνεται ότι η νίκη θα πάει στην μπλε ομάδα που θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν πληροφορίες και για επικοινωνία των κόκκινων με τις οικογένειές τους, λόγω των ημερών του Πάσχα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.781 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 63 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 805 οι διασωληνωμένοι