MEDIA

Survivor Spoiler (03/05): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor Spoiler (03/05): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Με αγώνισμα ασυλίας επιστρέφει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Το Survivor επιστρέψει στις οθόνες μας μετά από αρκετές ημέρες. Στη διάρκεια των ημερών του Πάσχα δεν είδαμε επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο, με τις εξελίξεις στο εξωτικό νησί να έχουν «τρέξει» αρκετά. Τα πνεύματα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει κάπως ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, ωστόσο, οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης δείχνουν να έχουν απομονωθεί στις τάξεις των μπλε και να έχουν βάλει «απέναντι» όλους τους υπόλοιπους. Κρατήστε το αυτό για τη συνέχεια…

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα (03.05), λοιπόν, θα δούμε ένα αγώνισμα ασυλίας στο οποίο οι δυο ομάδες θα δώσουν «μάχη» για να πάρουν τη νίκη. Παρά το γεγονός ότι οι μπλε έχασαν έναν ακόμα παίκτη που δεν φέρνει πολλές νίκες, με την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου ενώ στους κόκκινους έχει παραμείνει ο Τριαντάφυλλος, αυτό δεν θα αλλάξει και πολύ τις ισορροπίες. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η κόκκινη είναι η ομάδα που θα κερδίσει στο αγώνισμα.

Ενδιαφέρον θα έχει στους μπλε η διαδικασία της ατομικής ασυλίας καθώς αν δεν την πάρει ένας εκ των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη, τότε θα κινδυνεύει να είναι αυτόματα υποψήφιος για αποχώρηση. Οι πληροφορίες λένε πως η ατομική ασυλία θα πάει στον Κόρο, ενώ μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας βγαίνει στον «τάκο» για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Τζέιμς!

Αυτόματα θα αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον και το επόμενο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, καθώς αν υπάρξει δεύτερη συνεχόμενη νίκη των κόκκινων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τότε θα έχουμε υποψήφιους μόνο από την μπλε ομάδα. Σε αυτό το ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται να βγει μαζί στον «τάκο» το δίδυμο ΤζέιμςΜπάρτζης, μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό τον οποίο αναγκαστικά θα πρέπει να υποδείξει ο Κόρο, αφού τα κορίτσια της ομάδας δεν μπορούν έτσι κι αλλιώς να ψηφιστούν όπως συμβαίνει και στην κόκκινη ομάδα.

Στο στρατόπεδο των τελευταίων, πάντως, το κλίμα φαίνεται ότι έχει γίνει καλύτερο από ποτέ στη διάρκεια του φετινού Survivor. Όπως φαίνεται και στα βίντεο που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, στην καλύβα κάνουν… ζέσταμα για τα αγωνίσματα κάνοντας pilates, ενώ ο Τριαντάφυλλος έχει γίνει και πάλι η ψυχή της ομάδας χαρίζοντας γέλιο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson - Τι ποσοστό προστασίας δίνει κάθε εμβόλιο