MEDIA

Survivor: Το είπαν και το έκαναν! Ολόγυμνοι στη θάλασσα Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος

Survivor: Το είπαν και το έκαναν! Ολόγυμνοι στη θάλασσα Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος
Instagram/Survivor Greece

Survivor: Η κόκκινη ομάδα κέρδισε στο αγώνισμα ασυλίας και οι Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος τήρησαν την υπόσχεσή τους.

Ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας παρακολουθήσαμε στο αποψινό (03.05) επεισόδιο του Survivor, με την κόκκινη ομάδα να είναι νικήτρια και δυο από τους παίκτες της να… ξεφεύγουν εντελώς αμέσως μετά τη νίκη!

Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που πέταξαν όλα τους τα ρούχα, έμειναν ολόγυμνοι και βούτηξαν στη θάλασσα από τη… χαρά τους.

Οι δυο παίκτες πριν το αγώνισμα, ενθουσιασμένοι από το έπαθλο που ήταν ένα πλήρες Πασχαλινό τραπέζι, υποστήριξαν πως αν κερδίσει η ομάδα τους θα μείνουν ολόγυμνοι και θα πέσουν στη θάλασσα.

Από τη μπλε ομάδα, ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε πως θα φορέσει το μαγιό που του έχει αφήσει στον Άγιο Δομίνικο η Άννα Μαρία Βέλλη σε περίπτωση νίκης της δικής του ομάδας.

Εν τέλει, νικητές ήταν οι κόκκινοι και οι δυο παίκτες τήρησαν την υπόσχεσή τους στο έπακρο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, τους πέταξε και το μισό τοτέμ της ασυλίας στη θάλασσα έτσι ώστε να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να το βρουν, για να πλησιάσουν οι συμπαίκτες τους και να τους δώσουν τα μαγιό, για να βγουν τουλάχιστον… με κάτι από το νερό!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ Λιβύης σε Τσαβούσογλου: Να φύγουν ξένα στρατεύματα και μισθοφόροι από τη Λιβύη