MEDIA

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος «έδειξε» την τελική τριάδα – Ποιους «κάρφωσε» ο ζαχαροπλάστης

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος «έδειξε» την τελική τριάδα – Ποιους «κάρφωσε» ο ζαχαροπλάστης

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε τα τρία πρόσωπα που πιστεύει ότι θα φτάσουν ως τον τελικό.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor τη Μεγάλη Εβδομάδα και επιστρέφοντας στην Ελλάδα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Εκεί, ο… ζαχαροπλάστης του φετινού παιχνιδιού αποκάλυψε πως είχε κάνει τέσσερις φορές αίτηση για να μπει στο παιχνίδι. Παράλληλα, είπε πως όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του, δεν το πίστευε καθώς «εγώ ακόμα μπορούσα, έλεγα δεν μπορεί να είμαι εγώ».

Σύμφωνα με τον Κώστα Παπαδόπουλο η κίνησή του να αγκαλιάσει και την κόκκινη ομάδα στην αποχώρηση ήταν απόλυτα λογική αφού όπως σχολίασε πέρασε μαζί τους 4,5 μήνες. Στη συνέχεια, έκανε τη δική του πρόβλεψη για το ποια θα είναι η τελική τριάδα του φετινού Survivor. «Για τριάδα προβλέπω πως θα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι», είπε χαρακτηριστικά. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι άφησε εκτός τόσο τον Τζέιμς Καφετζή όσο και τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά και το γεγονός ότι προέβλεψε πιθανό καυγά ανάμεσα στους δυο αχώριστους – μέχρι τώρα – παίκτες του φετινού ριάλιτι.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε τα πάντα αναφορικά με το φετινό Survivor, όπως και την περιβόητη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τα όσα είχε αναφέρει για την Ασημίνα Ιγγλέζου. «Είναι αλήθεια πως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. Κοιμόταν δίπλα μου και το σεντόνι γέμιζε με ξανθές τρίχες», είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε αν έλεγε αλήθεια για το θέμα ή αν το έκανε για να την επηρεάσει ψυχολογικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 556 νέα κρούσματα στην Αττική και 181 στην Θεσσαλονίκη - Αναλυτικά η διασπορά