MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04.05) – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04.05) – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler: Τι θα γίνει με τη μάχη για τη δεύτερη ασυλία. Δυνατά «χαρτιά» στον… τάκο μετά το αποψινό επεισόδιο.

Ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Οι δυο ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη, με τους κόκκινους να έχουν κερδίσει στο πρώτο αγώνισμα και τον Τζέιμς Καφετζή να έχει βγει υποψήφιος για αποχώρηση από την πρώτη ψηφοφορία της μπλε ομάδας.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε νέες εντάσεις, ειδικότερα μετά τα όσα είπε ο Παύλος Γαλακτερός στο συμβούλιο του νησιού. Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης συνεχίζουν να είναι «αποκομμένοι» από την υπόλοιπη ομάδα κι αυτό θα σχολιαστεί, όπως είδαμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, ακόμα και από τα μέλη της κόκκινης ομάδας. Ο Τριαντάφυλλος, ωστόσο, φαίνεται να στηρίζει τους δυο αντιπάλους του κι αυτό πιθανό να φέρει νέες εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στα σημερινά(04.05), τώρα, το ενδιαφέρον θα στραφεί στο ποιος θα καταφέρει να πάρει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor. Η κόκκινη ομάδα φαίνεται πως έχει βρει τη φόρμα της και σύμφωνα με τα spoilers θα είναι αυτή που θα καταφέρει να νικήσει και πάλι!

Αυτό σημαίνει πως οι μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού θα πάνε με αναμμένες δάδες για να βγάλουν ακόμα δυο υποψήφιους. Με τα «κουκιά» να είναι μετρημένα, τις γυναίκες της ομάδας να μην μπορούν να ψηφιστούν και τον Κόρο να έχει ατομική ασυλία, οι άλλοι δυο υποψήφιοι είναι ήδη γνωστή επί της ουσίας. Έτσι, υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor, θα είναι οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα για τη δημοτικότητα των παικτών, ο τελευταίος φαίνεται φαβορί για να αποχωρήσει αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά καθώς δεν αποκλείονται οι ανατροπές!

Σε κάθε περίπτωση, οι μπλε δείχνουν σε κακό φεγγάρι αφού οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι οι κόκκινοι θα κερδίσουν και την Τετάρτη στο αγώνισμα επάθλου που παραδοσιακά παρακολουθούμε πριν τις αποχωρήσεις στο Survivor. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η γκρίνια και η ένταση στη μπλε ομάδα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 556 νέα κρούσματα στην Αττική και 181 στην Θεσσαλονίκη - Αναλυτικά η διασπορά