MEDIA

Masterchef Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα (05.05) – Αλλάζουν οι ισορροπίες

Masterchef Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα (05.05) – Αλλάζουν οι ισορροπίες

Masterchef Spoiler 5/5: Μαγειρική δοκιμασία μεταξύ τριών δυνατών παικτών για την παραμονή στον διαγωνισμό, στο επεισόδιο της Τετάρτης (05.05).

Μια ακόμα αποχώρηση περιλαμβάνει το… μενού στο Masterchef, με την επιστροφή του μαγειρικού διαγωνισμού του Star στις οθόνες μας μετά τη διακοπή για τις ημέρες του Πάσχα. Η μάχη αναμένεται συναρπαστική καθώς υποψήφιοι για αποχώρηση είναι τρεις πολύ δυνατοί παίκτες, με μαγειρικές ικανότητες και προσωπικότητα. Μάλιστα, δυο εξ αυτών έχουν χαρακτηριστεί και ως φαβορί για τον τίτλο.

Ο λόγος για τον Τζιοβάνι, τον Ιωάννη και την Ανούς που δεν τα κατάφεραν στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι φόρεσαν μαύρη ποδιά για να διαγωνιστούν σε ένα πιάτο αντιγραφής έτσι ώστε να διασφαλίσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Οι αστοχίες και τα λάθη από τους τρεις διαγωνιζόμενους δεν θα λείψουν, με τους τρεις κριτές να τα διαπιστώνουν και να κάνουν αυστηρή κριτική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η αποχώρηση που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (05.05) στο Masterchef, θα αλλάξει τις ισορροπίες. Τα spoilers θέλουν την Ανούς να αποχωρεί από το παιχνίδι και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα από εδώ και πέρα, κυρίως μεταξύ των παικτών. Ο λόγος, φυσικά, είναι το πώς θα αντιδράσει ο Διονύσης σε αυτή την εξέλιξη, καθώς έχει έρθει πολύ κοντά με την Ανούς και πιθανή αποχώρησή της δεν αποκλείεται να τον βγάλει… εκτός εαυτού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβαστε επίσης:

Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες μέρες - Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες