MEDIA

Survivor Spoiler 5/5: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα - Το ρεκόρ ψήφων και η νικήτρια ομάδα

Survivor Spoiler 5/5: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα - Το ρεκόρ ψήφων και η νικήτρια ομάδα

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης με τους παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι να κάνουν ρεκόρ ψήφων. Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (5/5) το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά από δυο συνεχόμενες νίκες της κόκκινης ομάδας στα αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor, η μπλε ομάδα έγινε... άνω-κάτω. Αφορμή ήταν η ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού και το γεγονός ότι ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από όλους τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με τους δυο παίκτες, δέχονται επιθέσεις από τους άλλους ενώ η αντίθετη πλευρά υποστηρίζει πως αμφότεροι ενδιαφέρονται μόνο για τη δυάδα τους και για τον εαυτό τους!

Μέσα σε κλίμα έντασης, με διαρκείς συγκρούσεις και εντάσεις, η μπλε ομάδα ανέδειξε εν τέλει υποψήφιους προς αποχώρηση τους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Παύλο Γαλακτερό. Ένας από τους τρεις παίκτες θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι δυο που παραμένουν έχουν σημειώσει ρεκόρ θετικών ψήφων στο φετινό Survivor.

Τα spoilers που κυκλοφορούν, έχουν ήδη «δείξει» ποιος είναι ο παίκτης που ήδη βρίσκεται σε ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου και περιμένει την προβολή της αποχώρησής του έτσι ώστε να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Πρόκειται για τον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος ναι μεν είχε συμπάθειες και πήγε καλά στην ψηφοφορία, όμως, όπως αναφέραμε το «μπλοκ» των φαν που έχουν αποκτήσει Τζέιμς και Νίκος ήταν αδύνατο να νικηθεί αφού ψήφισε και τους δυο κατά συρροή!

Πριν, όμως, από το Συμβούλιο του Νησιού και τη διαδικασία της αποχώρησης, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα δούμε ένα αγώνισμα. Αυτή τη φορά το έπαθλο θα είναι η επικοινωνία των παικτών με δικούς τους ανθρώπους.

Παρά τις έριδες, τις κόντρες αλλά και το γεγονός ότι οι κόκκινοι είναι «χορτάτοι» και με καλή ψυχολογία, τα spoilers δίνουν νικητές τους μπλε. Πλέον, στη μπλε ομάδα αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, θα αλλάξει και ο κανόνας για την ψηφοφορία που μέχρι τώρα δεν επέτρεπε να ψηφιστούν γυναίκες.

Από την επόμενη εβδομάδα σε περίπτωση ήττας θα μπορούν να ψηφιστούν και φαίνεται πως πολλοί φαν του Survivor στο Twitter περιμένουν στη... γωνία κυρίως τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λιγότερο την Ελένη Χαμπέρη.

Στον αντίποδα, οι κόκκινοι για την ώρα δείχνουν περισσότερο άνετοι, με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη να είναι μέχρι στιγμής οι πιο δυνατοί παίκτες της ομάδας...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες μέρες - Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες