MEDIA

Πηνελόπη Πιτσούλη: Γκέτο η Επίδαυρος – Ο σύζυγός μου με σκεπάζει για να δει ότι είμαι ζωντανή

Πηνελόπη Πιτσούλη

Στην Επίδαυρο αλλά και στη σχέση με τον σύζυγό της αναφέρθηκε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη

Με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της αλλά σκληρά λόγια για την κατάσταση στην Επίδαυρο μίλησε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για τον σύζυγό της, Γιώργο Χασάπογλου, με τον οποίο είναι μαζί 56 χρόνια περιγράφοντας το πώς γνωρίστηκε και πώς παντρεύτηκαν.

Όπως αποκάλυψε, η ίδια τότε ήταν 19 χρονών και εκείνος 26, ενώ η μητέρα της δεν ήθελε να παντρευτούν καθώς ήταν πολύ μικροί και τα οικονομικά τους δεν ήταν καλά.

«Όταν είδα τον άντρα μου πρώτη φορά τον ρώτησα πού μπορώ να βρω τον κ. Χασάπογλου και μου απάντησε “αν σου πω θα με παντρευτείς;”. Και ήρθε την επόμενη μέρα στο σπίτι μου. Η μάνα μου ήταν έξαλλη» είπε χαρακτηριστικά η αγαπητή ηθοποιός.

Μιλώντας με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε ότι «ο Γιωργάκης μου έχει ένα μεγάλο ελάττωμα ακόμα. Επειδή γράφει μέχρι αργά και εγώ πέφτω νωρίς, όταν κοιμάμαι έρχεται και με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή, μην του πάθω τίποτα».

«Ο άντρας μου με σπούδασε, με έστειλε στη δραματική σχολή. Και ξέρει να αγαπάει κι αυτό το εισπράττεις ακόμα κι αν είσαι στρίγγλα σαν εμένα» εξομολογήθηκε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η ηθοποιός μίλησε και για την καριέρα της ενώ με αφορμή το γεγονός ότι δεν έπαιξε ποτέ στην Επίδαυρο είπε «τι είναι η Επίδαυρος; Η Επίδαυρος είναι ένα γκέτο, ένα κλιμάκιο που θέλει και έχει κάποιους. Δεν κάθισα να το ψάξω γιατί δεν με φώναξαν γιατί δεν με ενδιέφερε. Εγώ ήθελα να παίζω. Αγαπούσα το θέατρο και ήθελα να είμαι στο σανίδι. Οπουδήποτε ήταν αυτό. Χαλάλι τους».

Ερωτηθείσα, τέλος, για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε ότι «αυτές οι αποκαλύψεις ήταν κάτι εξωπραγματικό για μένα. Δεν ήξερα ότι γίνονται τόσο κακά πράγματα».

«Λύπες είχα πάρα πολύ λίγες στο θέατρο από άτομα δύστροπα, περίεργα, που δεν τα σήκωνε το πετσί μου αλλά κυρίως χαρές. Όλα αυτά που ακούστηκαν είναι ένας πανικός. Είναι εξωγήινο όλο αυτό που γίνεται για μένα. Δεν ήξερα ότι γίνονταν τόσο κακά πράγματα γιατί εγώ τελείωνα την δουλειά κι ερχόταν ο άντρας μου και πηγαίναμε σπίτι. Δεν ήξερα τι γίνεται παρασκηνιακά ή τη νύχτα. Δεν το αντιλαμβανόμουν» κατέληξε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία 6 Μαΐου: «Black out» σε όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ