MEDIA

Survivor: «Θρίλερ» με την παραμονή του Ηλία Μπόγδανου

Survivor

Survivor: Μένει ή αποχωρεί ο παίκτης της κόκκινης ομάδας; Ο Γιώργος Λιανός έδωσε την απάντηση

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η είδηση πως ο Ηλίας Μπόγδανος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το Survivor. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», πως έχει μιλήσει με άνθρωπο που βρίσκεται στην παραγωγή και είναι κάτι που ισχύει.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε το πρωί της Δευτέρα (10/5) στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «μπούρδα».

«Είναι μπούρδα όλο αυτό. Δεν ισχύει με τον Ηλία. Πολλοί παίκτες έχουν φτάσει σε φάση ότι δεν αντέχουν πια, αλλά ο Ηλίας ποτέ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

«Αυτή την εβδομάδα μπορούν να ψηφιστούν οι γυναίκες της μπλε ομάδας, της κόκκινης όχι ακόμα, γιατί υπάρχει ο κανόνας της αναλογίας.Τα αθλήματα όταν γίνει ατομικό, θα είναι αντίστοιχα για να μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη και άντρες και γυναίκες. Οι παίκτες επειδή περιμένουν το ατομικό πως και πως, έχουν αρχίσει να φυλάγονται. Σαν να κρατάνε δυνάμεις, με τα ματσαρίσματα είναι ακόμα πιο προσεκτικοί.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self-test: Τι ισχύει για εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Πότε πρέπει να τα κάνουν