MEDIA

Κατερίνα Λέχου: Ανεπίτρεπτο να υποβάλλεις κάποιον σε σαδιστικά τερτίπια

Κατερίνα Λέχου

Για τις καταγγελίες της σχετικά με τη βία που δέχθηκε μίλησε η Κατερίνα Λέχου

Στις καταγγελίες που έκανε σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη για βία που άσκησε επάνω της αναφέρθηκε η Κατερίνα Λέχου κάνοντας λόγο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για «σαδιστικά τερτίπια».

Η ηθοποιός εξήγησε γιατί επέλεξε να μιλήσει για την λεκτική κακοποίηση και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που δέχθηκε στο θέατρο.

«Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις κάποιον, να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν ,είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου».

Παραδέχθηε, δε, ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει μετά από πολλή σκέψη.

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου».

«Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης τι θέλεις να τα πεις, έτσι κάτω από το χαλί» πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου.

Όπως είπε, τέλος, «τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: «Σβήνει» η προσωπική διαφορά - Ποιοι συνταξιούχοι και πότε θα δουν αυξήσεις