MEDIA

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (19/5) - Τριαντάφυλλος ο «εξολοθρευτής»

Survivor - Αποχώρηση
Instagram/Survivor Greece

Survivor αποχώρηση: Την πρώτη αποχώρηση μετά τη μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό είδαμε απόψε (19/5) στο Survivor.

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές είναι πλέον το Survivor.

Παρά το γεγονός ότι αποχώρησαν δυο, ομολογουμένως, δυνατοί παίκτες και αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα χάσει από τη δυναμική του, κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

Όλοι οι παίκτες παρουσιάζονται πολύ ανταγωνιστικοί από τη στιγμή που το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό, ενώ πλέον όσο τα άτομα λιγοστεύουν θα είναι πολύ πιο δύσκολες οι ψηφοφορίες και θα υπάρχουν συνεχείς ανατροπές σε ό,τι έχει να κάνει με τις φιλίες, τις παρέες και τις… κλίκες που έχουν σχηματιστεί στον Άγιο Δομίνικο.

Ήδη αυτό άρχισε να φάνηκε από την τελευταία διαδικασία ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του Νησιού. Η παρέα των «Amigos» έχει βάλει «απέναντι» την «οικογένεια». Με λίγα λόγια έχουμε από τη μια πλευρά Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Τριαντάφυλλο και από την άλλη όλους τους υπόλοιπους.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor ήταν τέσσερις. Οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλος και Νικολέτα Μαυρίδη.

Αυτός αποχώρησε απο το παιχνίδι

Τα spoilers που κυκλοφόρησαν έπεσαν για ακόμα μία φορά μέσα.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιωργός Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι Νικολέτα Μαυρίδη.

Νωρίτερα στο επεισόδιο, το γεγονός ότι οι «Amigos» θα χάσουν ένα μέλος της παρέας τους φαίνεται πως τους έχει ενοχλήσει, με αποτέλεσμα να συνεχιστούν οι επιθέσεις προς τον Σάκη Κατσούλη, που «έδωσε» τη Νικόλ σαν υποψήφια μετά την τελευταία ασυλία που κέρδισε, και όσους είναι κοντά του. Εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο που «στάζει» διαρκώς φαρμάκι για… όλους και για όλα, θα πάρει σκυτάλη και ο Ηλίας Μπόγδανος και φαίνεται πως οι σχέσεις των παικτών θα αρχίσουν να γίνονται χειρότερες όσο πάμε προς την τελική ευθεία.

Το αγώνισμα επάθλου

Σε κάθε περίπτωση, στη διαδικασία του επάθλου όπου είναι και το μοναδικό αγώνισμα που οι παίκτες παίζουν ως ομάδες, αυτό φαίνεται πως δεν θα τους επηρεάσει. Η κόκκινη ομάδα που θα σχηματιστεί θα είναι αυτή που θα κερδίσει και έτσι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το έπαθλο θα είναι εμφανής η συγκίνηση των παικτών του Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναστέλλονται οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας - Ράπισμα από την Ευρώπη στον Ερντογάν