MEDIA

Eurovision 2021: Ξεσήκωσε την Ευρώπη η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance

Eurovision 2021: Ξεσήκωσε την Ευρώπη η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance
eurovision.tv/

Eurovision 2021: Εκρηκτική η παρουσία της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, με τη Στεφανία Λυμπερακάκη να ερμηνεύει το Last Dance.

Στην Ολλανδία και το Ρότερνταμ διεξάγεται ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision. Η Ελλάδα συμμετείχε με το τραγούδι «Last Dance» και τη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία εμφανίστηκε δέκατη στον τελικό και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το ελληνικό τραγούδι είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn ενώ τη σκηνοθεσία για την παρουσία της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη σκηνή έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Θυμίζουμε ότι η φετινή Eurovision έχει θέμα το ελπιδοφόρο «Open Up».

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στην Eurovision 2021

Νωρίτερα η συμμετοχή της Κύπρου με την εκθαμβωτική Έλενα βγήκε στη σκηνή με τους χορευτές στο πλευρό της με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη με κρυστάλλους.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου ξεπέρασε όλα τα τεχνικά προβλήματα και το άγχος του ημιτελικού και άνοιξε τον χορό των εμφανίσεων του μεγάλου τελικού της Eurovision.

Eurovision 2021 – Τελικός: Η σειρά εμφάνισης των χωρών

1. Κύπρος

2. Αλβανία

3. Ισραήλ

4. Βέλγιο

5. Ρωσία

6. Μάλτα

7. Πορτογαλία

8. Σερβία

9. Μεγάλη Βρετανία

10. Ελλάδα

11. Ελβετία

12. Ισλανδία

13. Ισπανία

14. Μολδαβία

15. Γερμανία

16. Φινλανδία

17. Βουλγαρία

18. Λιθουανία

19. Ουκρανία

20. Γαλλία

21. Αζερμπαϊτζάν

22. Νορβηγία

23. Ολλανδία

24. Ιταλία

25. Σουηδία

26. Άγιος Μαρίνος

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Τελικό της Eurovision, ανακοινώνει ο 10χρονος Μανώλης Γκίνης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου. Ο Μανώλης θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα γίνει ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Στο μεταξύ οι διοργανωτές του φετινού διαγωνισμού έχουν ετοιμάσει μία θεαματική δράση, ένα πάρτι που θα λάβει χώρα σε ταράτσες του Ρότερνταμ με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων. Το πάρτι ανακοινώθηκε στο τέλος του Β' Ημιτελικού με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου πάνω σε μία ταράτσα.

Έτσι η Έλενα Παπαρίζου και άλλοι πέντε νικητές της Eurovision, θα είναι οι πρωταγωνιστές του «Rock The Roof». Οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τα νικητήρια τραγούδια τους πάνω σε τρεις ειδικά διαμορφωμένες ταράτσες του Ρότερνταμ.

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, που θα τραγουδήσει το «My Number One» (Ελλάδα 2005), οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς είναι οι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.055 νέα, 586 διασωληνωμένους και 37 θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ