MEDIA

Σόφη Ζαννίνου: Κόντεψα να πεθάνω πριν από δύο χρόνια…

Σόφη Ζαννίνου

Στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε ένα βήμα πριν τον θάνατο προχώρησε η ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή καθώς πριν από δύο χρόνια, όπως είπε, «κόντεψα να πεθάνω» προχώρησε η Σόφη Ζαννίνου.

Όπως αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού «εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορονοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει».

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι, ας καταλάβουν ότι ένας κοροναϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες» τόνισε η Σόφη Ζαννίνου και συμπλήρωσε:

«Δεν είσαι τίποτα. Είναι ένα ταξίδι και είναι στο χέρι σου να το χάρεις .Και οι πάρα πολύ πλούσιοι πέθαναν και οι πάρα πολύ ταλαντούχοι το ίδιο. Το μόνο που μένει είναι μια καλοσύνη».

Η ίδια τοποθετήθηκε και για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου λέγοντας ότι «εγώ με έναν από τους πρωταγωνιστές αυτών των ιστοριών είχα συνεργαστεί και μου φέρθηκε άψογα. Για αυτόν ειλικρινά έπεσα από τα σύννεφα».

«Στην εποχή μας το σεξ έχει πάψει να είναι ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει στους άνδρες τέτοια σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει; Δεν κάνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν είσαι άρρωστος» πρόσθεσε για το ίδιο θέμα.

Η Σόφη Ζαννίνου αναφέρθηκε και στις «σκληρές» σχολές υποκριτικής σχολίαζοντας: «Ήμουν τυχερή, δούλεψα με υπέροχους σκηνοθέτες. Πότε δεν ένιωσα αυτό που γίνεται σε διάφορες σχολές. Ίσως επειδή ήμουν του ελαφρού και όχι της «βαριάς κουλτούρας.

«Όλοι οι ηθοποιοί είναι "τρελοί" αλλά τόσο χοντρά πράγματα δεν είχα ακούσει. Υπήρχαν αντιζηλίες μεταξύ πρωταγωνιστριών. Είχα ακούσει για καρφίτσες μέσα σε πουέντ, καρφίτσες και βελόνες στο ρολ ον του μέικ-απ, σκισμένα ρούχα σε πρεμιέρες. Χοντρά πράγματα σεξουαλικά και με βία δεν είχα δει όμως» κατέληξε η Σόφη Ζαννίνου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αεροπειρατεία: Η ΕΥΠ «σαρώνει» κάμερες και λίστα επιβατών - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία