MEDIA

Survivor: Η παραλία, η… Μύκονος και ο γυμνισμός – Οι μπλε «όπως τους γέννησε η μαμά τους»

Καρολίνα Καλύβα survivor

Survivor 2021: Πήραν φωτιά τα πλάνα στο επεισόδιο της Τρίτης με τους μπλε να κάνουν γυμνισμό στην παραλία

«Φωτιά» ήταν το επεισόδιο του Survivor της Τρίτης όχι για αγωνιστικούς λόγους, όχι γιατί ενώθηκαν Έλληνες και Τούρκοι, όχι γιατί υπήρξε κάποιος τσακωμός ανάμεσα στους παίχτες αλλά γιατί οι «μπλε» πέταξαν κυριολεκτικά τα ρούχα τους.

Survivor γυμνισμός
Πλάνα - φωτιά στο Survivor την Τρίτη

Την «φωτιά» έβαλε η Καρολίνα Καλύβα η οποία συζητώντας με τους συμπαίχτες της είπε ότι η κατάσταση της θυμίζει Μύκονο και συγκεκριμένα την παραλία του Αγίου Σώστη.

Τη «φωτιά» υποδαύλισε ο Κόρο ο οποίος είπε, επίσης, ότι η φάση του θυμίζει το νησί των ανέμων.

Τότε η Καρολίνα είπε στους συμπαίχτες της πως αφού δεν είχαν κρασί ή μουσική όπως στη συγκεκριμένη παραλία, μπορούν να κάνουν το άλλο που γίνεται εκεί, τον γυμνισμό.

Πρώτος απάντησε στην πρόκληση ο Ηλίας Μπόγδανος που πέταξε τα ρούχα του και μπήκε στη θάλασσα. Ακολούθησαν Γιώργος Ασημακόπουλος και Κόρο με την Καρολίνα Καλύβα αρχικά να βγάζει τη μπλούζα της.

Αποχή από τον γυμνισμό έκανε μόνο η Ελένη Χαμπέρη, η οποία, μάλιστα, για αρκετή ώρα είχε τα μάτια της κλειστά με μπαντάνα.

Όταν, δε, οι άνδρες των μπλε βγήκαν από το νερό, η Καρολίνα Καλύβα προχώρησε άλλο ένα βήμα και πέταξε και αυτή τελείως τα ρούχα της για να κάνει ηλιοθεραπεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αεροπειρατεία: Η ΕΥΠ «σαρώνει» κάμερες και λίστα επιβατών - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία