MEDIA

MasterChef spoiler (31/5): Μαρίνα ή Διονύσης; Ποιος πάει τελικό;

Τελικός MasterChef Spoiler

Τελικός MasterChef: Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του MasterChef 5 και η Μαργαρίτα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της - Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/5)

Ο Διονύσης και η Μαρίνα βάζουν τα δυνατά τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5.

Στην πρώτη δοκιμασία, στην οποία συναποφάσισαν και οι τρεις κριτές, οι παίκτες με δύο 9άρια ήρθαν ισοπαλία, ενώ στη δεύτερη δοκιμασία ο Διονύσης συγκέντρωσε 33 βαθμούς και η Μαρίνα 34.

Με έναν βαθμό διαφορά, η Μαρίνα προηγείται του Διονύση με 43 βαθμούς συνολικά από την 1η και τη 2η δοκιμασία.

Μία ακόμα ημέρα και δύο δοκιμασίες χωρίζουν τους παίκτες από τον μεγάλο τελικό. Ποιος θα καταφέρει να σταθεί πλάι στη Μαργαρίτα και να διεκδικήσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο;

Δείτε το τρέιλερ:

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5, όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Οι δυο που καταφέρνουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό θα περάσουν διά πυρός και σιδήρου και αυτή τη σεζόν!

Εμφάνιση - έκπληξη παλιών παικτών, οι οποίοι έχουν ρόλο - κλειδί στην εξέλιξη του τελικού. Ταξίδι στη Χαλκιδική με μενού υψηλών προδιαγραφών με προϊόντα της μακεδονικής γης και αντιγραφή πιάτων διάσημου σεφ από τη Σκανδιναβία με 2 αστέρια Μισελέν στο βιογραφικό του.

Μια ανάσα πριν το έπαθλο, ζητούμενο για τους φιναλίστ είναι ένα ευφάνταστο μενού που να «κουβαλάει» αναμνήσεις, συναισθήματα και πολλή αγάπη για τη μαγειρική.

Η τελευταία βαθμολογία, λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, ανήκει σε έναν σεφ που έχει μπει στο πάνθεον της παγκόσμιας γαστρονομίας, με τέσσερα αστέρια Μισελέν. Οι φιναλίστ θα ζήσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα τρία μοναδικά πιάτα του και στη συνέχεια, θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν την πιο πιστή αντιγραφή της ζωής τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλια κορονοϊού: Η προστασία απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσο «θωρακίζουν» μόνο με την πρώτη δόση