MEDIA

MasterChef: Αυτός είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού μετά τη δοκιμασία της πατάτας

MasterChef: Αυτός είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού μετά τη δοκιμασία της πατάτας

Τελικός MasterChef: Ποιοι θα είναι οι φιναλίστ του φετινού τελικού; Η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης έδωσαν τις τελευταίες τους μάχες

Για την θέση του τελικού, μονομάχησαν οι Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης, ολοκληρώνοντας την έκτη ημέρα των ημιτελικών για το MasterChef 5.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μαρίνα ήταν ένα βαθμό πιο μπροστά από τον Διονύση.

Όπως και στον προηγούμενο ημιτελικό, έτσι και τη Δευτέρα (31/05) οι επίδοξοι μάγειρες πέρασαν από δύο δοκιμασίες, διεκδικώντας το εισιτήριο του μεγάλου τελικού πλάι στη Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Η πρώτη ήταν ένα Τεστ Δημιουργικότητας με θέμα την πατάτα, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο με το βασικό υλικό τους.

Ο Διονύσης ήταν εκείνος που είχε το καλύτερο πιάτο και έτσι πήρε το προβάδισμα.

Στη δεύτερη και τελευταία δοκιμασία, οι δύο μάγειρες ήρθαν αντιμέτωποι με μια αντιγραφή τριών πιάτων (εκ των οποίων το ένα γλυκό) του Νίκου Θωμά, του food and beverage του MasterChef 5. Οι παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά για να καταφέρουν να επιτύχουν όσα τους ετοίμασε ο σεφ, ενώ δεν έλειψαν οι αστοχίες.

Την καλύτερη προσπάθεια, όμως, είχε ο Διονύσης, που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (79 βαθμούς). Έτσι, οι δύο φιναλίστ στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 του Star είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Την Τρίτη 9 Ιουνίου, αναμένεται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τον μεγάλο τελικό του MasterChef, που θα κρίνει ποιός θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και θα γίνει ο επόμενος Έλληνας (ή η επόμενη Έλληνίδα) MasterChef.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο: «Στοίχημα» ο εμβολιασμός των παιδιών - Οι σκέψεις της Επιτροπής και οι προϋποθέσεις